![]() |
נולד לרקוד-אתמול
תגידו,לא עיצבן אותכם שיוליה זכתה? זה הרי כל כך ברור שפשוט ריחמו עליה בגלל ה כאילו נקע שלה....לתום הגיע לזכות.
נו? |
אני גם חושב כמוך.
|
למי אכפת מרקדנים
|
ציטוט:
לא שאכפת,אבל היה גמר יפה ,חוץ מההחלטה המכורה לטובת יוליה הכלבה......חח איזה עצבני הייתי אתמול כשהיא זכתה , תום רקד ממש יפה וברור שלו הגיע הניצחון |
לא ראיתי,
אך יוליה רקדה?שמו לב בריקוד שיש לה נקע? |
הייתה כבדה קצת לקראת הסוף , אבל בהתחלה רקדה די יפה , למרות שזה היה פחות ריקוד ויותר מופע התעמלות אומנותית
|
אני גם חושב שיוליה בעצמה לא חשבה שהגיע לה לזכות
שהודיעו לה על הזכייה היה נראה כאילו היא מאוכזבת עד שאמרו שגם תום המקום שני יזכה גם בטיסה הזאת אז היא שמחה היא הרגישה בטח שזה תוצאות מכורות. |
נכון מה שאתה אומר תכ'לס ריחמו עליה, בגלל זה פנו למנהל של הבית ספר הזה באמריקה היהודי וסיכמו ששולחים את שניהם.
|
מי רואה את זה ביכלל... כאילו שאין לי דברים יותר חשובים לעשות מאשר לראות נולד לרקוד/רוקדים עם כוכבים...
|
וואלה לא ראיתי אפילו פרק אחד מהכוכב רוקד הזה
|
לא מגיע לה!
|
חבל על תום...מילא היו נותנים לו את המקום הראשון אבל מקמבנים לה נסיעה , אבל הוציאו אותו מקום שני וכאילו ריחמו עליו.....קיצר הכל מכור.....
|
אני דווקא שמח שהיא זכתה. מההתחלה של התוכנית הייתי בעדה.. למה? .. כי היא כוסית.. בא לי עליה... חמודה.. גמישה וסקסית
תום גם בכל מקרה היה מצליח |
תאמת יש תוכנית אחת בערוץ 1 הרוסי Ntv או איך שקוראים לזה על כשרונות של אנשים קוראים לה
דקה של פירסום או משו , אני מסתכל את זה במקום זה באותה שעה ויותר מעניין ומילא לא הייתי רואה את זה. |
תום או עדי=
|
היה דווקא מעניין הגמר אני לא עוקב אחרי נולד לרקוד אבל הגמר היה יפה.
יוליה באמת הייתה לא רעה ואחרי שהודיעו לה שהיא זכתה היא הייתה בהלם טוטלי! אבל אחר-כך היא הבינה את זה וזה זרם. לדעתי הגיע לא ללא קשור לפציעה שלה בעקב. ולא לא הביאו לה מרחמים אלא הקהל בבית בחר ככה |
התכנית הזאת צבועה. למה? כי השופטים חופרים בשכל שהם רוצים רקדן שיכול לבצע כל סגנון ושרוקד מהלב, ובמי בחרו? במתעמלת אומנותית שעושה כמעט תמיד את אותו הדבר. סתם דוגמא, עדי וירדן באמת מתאימות לתנאים של השופטים - יותר נשמה ומקוריות. יוליה שופעת טכניקה, אבל לא לפי השופטים ולא לפי קרטריונים מקצועיים היא לא הרקדנית הכי טובה שם.
ובכלל, מה רוב המצביעים בבית כבר מבינים בריקוד?! יוליה מצויינת, ללא ספק, אבל יש רקדנים יותר טובים ממנה שם. באמת תכנית מכורה קצת. |
ציטוט:
זהו,הקטע שלה לא היה ריקוד,זה היה מופע התעמלות אומנותית,כי זה התחום ממנו היא באה,כאילו זה "נולד להתעמל" או משהו.... טפו..... שוב התעצבנתי |
ראיתי רק תגמר :):):):):wiggle:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ