![]() |
לא הולך...
שלום.
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע (קורה שאני מפספס אימון פה ושם), תוכנית ab (אם צריך אני יעלה את התכנית) ואני לא מרגיש שהולך לי טוב. גובה: 163 משקל: 60 אחוז שומן: לא בטוח, נראה לי 15 - 20. אני בקושי עולה במשקלים, אני מעלה טיפה כל כמה זמן, ובקושי. אני גם לא עולה מספיק במסה, לפני חודשיים עליתי 4 קילו כשרק התחלתי לקחת קריאטין, ומאז אני פשוט תקוע. קראתי הרבה מאמרים, אני אוכל כמו שצריך, התזונה שלי היא לא הבעיה, אז כנראה שהבעיה היא התכנית אימונים, כנראה ש ab פשוט לא מתאים לי. אני לא יודע מה לעשות כרגע, איזה תוכנית כדאי לי לנסות ואיך אני יבנה אותה? |
אוש התוכנית לא טובה
אוש רוב הסיכויים פשוט אתה לא אוכל מספיק אתה חושב שאתה אוכל מספיק, אם היית אוכל מספיק הייתה עולה במשקל ןלא משנה איזה תוכנית אימונים יש לך |
תכתוב את התוכנית אם אתה רוצה תשובה חד משמעית ועדיף גם את התפריט או לפחות כמות הקלוריות שאתה אוכל ביום
|
אני אוכל בסביבות ה 3000 קלוריות ביום.
התוכנית שלי: חימום: אופניים 5 דקות. A1 - חזה: לחיצת חזה (משקולות) 12, 10, 8, 6. לחיצת חזה שיפוע חיובי (סמית מאשין) 12, 10 ,10. לחיצת חזה שיפוע חיובי (משקולות) 12, 12, 10. A2 - רגליים: לחיצת רגליים בשכיבה (מכשיר) 12, 12, 12, 12. כפיפת ברכיים בשכיבה על הבטן (מכשיר) 8, 8, 8. יישור ברכיים (מכשיר) 15, 15, 15. A3 - דו ראשי: כפיפת מרפק אחיזה רחבה (מוט) 12, 10, 8, 15. כפיפת מרפקים בישיבה (משקולות) 10, 10, 10. B1 - גב: פולי עליון אחיזה הפוכה צרה (מכשיר) 15, 12, 10, 8. פולי עליון לעורף (מכשיר) 12, 12, 10. חתירה (מכשיר) 10, 8, 6, 6. פשיטת גב על כיסא רומי (מכשיר כיסא) 15, 15, 15. B2 - כתפיים: לחיצת כתפיים לפנים (סמית מאשין) 15, 12 ,10, 10. לחיצת כתפיים (משקולות) 12, 10, 10. B3 - תלת ראשי: יישור מרפקים כנגד כבל עליון (מכשיר) 15, 12, 10, 8. פשיטת מרפק מעל הראש בישיבה (משקולת) 10, 10, 10. |
תבסס את התוכנית אימונים שלך על תרגילים מורכבים - בנץ פרס דדליפט סקוואט פרס בנט אובר, ורק מסביב את כל השטויות האחרות . אחרי שתשנה את התוכנית ובהנחה שאתה אוכל מספיק , אני רוצה לראות שלא תגדל.
|
חשבתי להתחיל ss, יעזור?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בס"ד
ואני ממליץ לך ללכת לפגישת יעוץ, אבל לפני כן, במשך 2-3 שבועות, תרשום בדיוק מה ובאיזה שעות אתה אוכל, וכמובן גם את ההישגים שלך בחדר כושר, לדוגמה היום 50 קילו בתרגיל ומחר 55 (כולל כ. חזרות, ובקיצור הכל) פשוט כואב לי הלב לראות אנשים טובים עושים הרבה מאמץ ולא מגעים לכלום... במרבית הפעמים זה בגלל גאווה יתרה שאומרת - עזוב אותך, למה מי הוא שילמד אותי, או למה מה, אני החכם באדם לא יודע להסתדר עם מוט ופלטות?! ובכלל כדאי ללמוד מאנשים חכמים ובעלי ניסיון ותוצאות |
ציטוט:
יש לי תפריט מסודר. ואני מגיע, ועוד איך מגיע, פשוט בזמן האחרון אני תקוע. החלטתי להתחיל ss, ממחר. אני תמיד שמח ללמוד דברים חדשים ואני עושה את מה שהמאמן אומר לי. |
בס"ד
מצוין אח יקר! אבל... לפי עניות דעתי, אם הייתה הולך לפגישה שנאמר: סוף מעשה במחשבה תחילה, אולי הייתה מגיע למסכנה שלא כדי להתחיל עם ss "ממחר", ושוב אולי.. הייתה מודע שלא לכ דבר שאומר לך המאמן נכון לעשות. (ואני מדגיש אולי, כי רק אתה יודע מה טוב לך יותר כרגע):) |
ציטוט:
ואין לי כסף אפילו לתוספים, אז אין מה לדבר על פגישה, בגלל זה אני מעדיף לבזבז את מיטב כספי על פגישה לחיטוב שם אני מבין הרבה פחות בבניית תפריט ואני יצטרך את עזרתם של המומחים בישראבודי. |
בס"ד
שמתי לב שלפחות ל"קריאטין" יש לך תקציב. כמו כן, רשמת שאתה אוכל כמו שצריך, לפי חישוב גס מאוד, כואב ואמיתי זה לפחות 1000 ש"ח בחודש רק על מזון. גם אם אתה גר עם ההורים, עדיין זאת הוצאה כבדה. עזוב הכל, לך לאמא שלך (או לאבא) ותגיד להם שאתה זקוק ל 300 ש"ח - אל תגיד להם שזה לפגישת ייעוץ, כי הם לא יבינו אותך נכון, (אם ההורים שלך מבינים אותך אתה יכול לספר להם חופשי, אבל זה נדיר). תגיד להם מה שאתה רוצה אבל לך לייעוץ לפני הכל! הפורום עם כל האיכות שלו - לא יכול לעזור לך במצבך כי בודיבילדינג זהו ספורט אינדיבידואלי (אישי מאוד) ומה שטוב לי, לא טוב לך! |
ציטוט:
אוכל ההורים שלי קונים. הם לא יביאו לי 300 ש"ח, הם בקושי מביאים לי 20 ש"ח. |
בס"ד
הכל מה' יתברך! אתה צריך להתייחס לכל הקשיים בחיים כהזדמנות נדירה ללמוד משהו. תתחיל להפעיל את החלבון במוח ותחשוב - כיצד - אני - משיג 300 ש"ח. (או אלף ש"ח או מליון!) תחשוב על החיים, והתבוננן היטב, למה חלק מהאנשים מצליחים להשיג 300 ש"ח ואתה לא ! גם לך יש ראש ידיים רגליים וזין - אז איפה הבעיה ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ