![]() |
העלאת כושר מהירה מדי ?
:6:
היי לכולם, בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מכשיר הליכה ובמפתיע אני אף מצליחה להשתמש בו. קראתי שעדיף להעלות את הפעילות בהדרגה, אך ההתלהבות (במפתיע) די רבה ובא לי להתאמן כל יום. שאלתי היא האם הליכה של חצי שעה במהירות 6.5 מדי יום עלולה להיות בעייתית. האם עלי להוריד את התדירות לאור העובדה שלא ממש התאמנתי עד כה ? ושאלה נוספת - האם די בהליכה כפעילות אירובית או שעדיפה עליה ריצה ? תודה, זואי. |
אין כזה דבר "יותר מידיי", זאת אומרת אנחנו לא יכולים להגיד לך שאסור לך יותר מצחי שעה או פחות מככה וככה כי אנחנו לא יודעים מה המצב שלך, זה התפקיד שלך(לדעת מתי זה מספיק).
וכן אם המטרה היא לשרוף קלוריות ולהעלות את סיבולת לב הריעה שלך, עדיף ריצה. |
את מעלה את המהירות בהדרגה, עד שאת נשארת על קצב ודופק מסוים (מטרה) ובסיום האירובי מורידה את המהירות בהדרגה,
אם הליכה או ריצה? לא משנה, תלוי מה נוח לך ובאיזה כושר את, אני אישית תמיד ממליץ על הליכה. |
פעילות יומימית של הליכה היא בסדר גמור אפילו המליצו עליה במשרד הבריאות לאנשים עם בעיות לב אבל הכול תלו במטרה שלך אם את רוצה לרדת במשקל את צריכה ללכת או לרוץ לזמן ממושך מה שאומר שאת צריכה לעבוד בקצב שאת יכולה להתמיד איצו לאורך זמן בעצימות מרבית
|
נו באמת אין לך חיים לקנות הליכון ועוד להתלהב מזה :
(הקפצתי בטעות זה היה בלוגים סורי) |
וול...
חצי שעה?! שלמה כאילו?! כל החצי שעה?! על מהירות הריצה של 6.5?!?!? מה את בסדר?!?!?!?!?
למי שלא הבין, השורה הנ"ל נכתבה בציניות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ