![]() |
קאי גרין-סרטון חדש של זאסני!
|
בחור מדהיםם אחלה דמות לבודיבילדינג
|
בן אדם כל כך מדהים..
ברגעים הכי קשים אני מאמין שהוא נותן לכולם פה הרבה מוטיבציה..[לי אישית כן] פשוט תותח גם מבחינה פיזית כמובן וגם מנטלית.. |
בהחלט מעורר השראה, בן אדם מאוד מיוחד.
|
בודיבילדר משכמו ומעלה נותן צוטיבציה לדפוק אימון עכשיו חח
|
סליחה מוטיבציה
|
ציטוט:
קוראים לזה פרוצה ממין זכר במילים עדינות. |
אלוף...האולימפיה היתה צריכה להיות שלו....
|
ציטוט:
קורה לכל אחד , שנה הבאה הוא יעשה נזק אמיתי |
איזה מוטיבציה הוא נותן הוא רק מוציא את החשק להתאמן זה לא נתפס איך שהוא נראה!!!
|
ציטוט:
סתום תפה ותתקדם, הבנאדם איש אדיר ולא תצליח להוריד מכבודו אפילו טיפה, למרות שאתה בכל הזדמנות מנסה. |
חברים יקרים אתם עוד תלמדו עד כמה רחוק תלכו בעתיד כדי להתפרנס, כשצריך לשלם שכר דירה ביטוחים, סופר ועוד מיליון ואחד דברים שכרוכים בכל הסיפור הזה שנקרא להיות אדם בוגר ועצמאי, וזה עוד מבלי להחשיב אפילו את העניין של מימון הספורט, שזה עסק בפני עצמו.
דרך אגב אתם לא באמת מאמינים שכל השפים המדופלמים שנתנו חסות לחומוס תעשייתי היו מכלילים את השיט הזה בתפריטי הגורמה הפלצניים שלהם נכון? ואני מהמר שרפי כהן קצת יותר עשיר מאשר קאי יהיה אי פעם. |
ציטוט:
ואולי כדי שיתחילו לעבוד בזנות כדי שלא יגיעו למצב שבו לא יהיה להם מה לאכול, כמו שאומרים להקדים תרופה למכה. ואז תוכל להגיד להם "אתם נשים אדירות ולא הצלחתם להוריד מכבודכם אפילו לא טיפה" אני סולח לך. כי אני יודע שכתבת את ההודעה היית תחת השפעה של גז מזגנים:Embarrassment: |
קאי יחזור בגדול שנה הבאה לדעתי.
תודה על הסרטון דניאל! |
ציטוט:
|
מרגש ומחדיר מוטיבציה ברמות
|
הוא באמת לא היה מוכן השנה אני מקווה שזה ייתן לו תמוטיבציה להפציץ שנה הבאה!
ובאמת אחד הדמויות של הבודי בילידינג הכי מעוררי השראה שיש... הבן אדם עד היום חי ב"גטו"-איזור של שחורים איזור שנחשב מאוד עני ובאמת הבן אדם התחיל מכלום מבלי כסף לאוכל ובטח שלא לסוכריות וממתקים והגיע לרמה מדהימה! מראה שבאמת הכל אפשרי אם באמת רוצים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ