![]() |
משהו מוזר בקשר לגביהה :o
תראו זה דפוק זה מוזר אני לא מאמין בחרטא שמהרמת משקולות לא גובהים וכל השטויות אבל תראו מה הסיפור:
התחלתי להתאמן על 160 בגיל 14 וחצי ,חצי שנה התאמנתי בעצימות גבוהה ועליתי במסה, אבל בגובה?כלום אפילו לא ס"מ 1 בחצי שנה..נשארתי 160. הפסקתי להתאמן למשך זמן של שלושה חודשים (עם אימונים מדי פעם בהם אולי 5 אימונים בכל ה3 חודשים האלה שהיו בעצימות סבירה),לפני שבוע נמדדתי ופתאום:blink: 165:blink: ומדדתי שוב ושוב וכל פעם יצא 165:| וכשנמדדתי לפני המכון ואחרי החצי שנה נמדדתי כמה פעמים במדוייק 160. הזוי לגמרי מה זה יכול להיות? צירוף מקרים :S? |
תמיד יש טעויות במדידת גובה, ומתי שאתה מודד.
|
איך אפשר לטעות בבדיקת גובה אין דבר כזה
או שמודדים טוב או שלא מודדים בכלל |
צירוף מקרים של 100%w הגביהה שלך פשוט התחילה בגיל המסויים הזה, בלי קשר לאימוני המשקולות שלך
|
זה תלוי גם אם אתה נמדד בבוקר או בערב.
|
סתם צירוף מקרים,הגנטיקה שלך הייתה לגבוהה בידיוק בזמן הזה בלי קשר לאימונים
Homie איזה הבדל יש אם מודדים גובה בבוקר או בערב? |
כמה שזה נשמע הזוי, בבוקר אתה גבוה ב-עד 2 ס"מ.
התוצאה טמונה בכך שמופעל לחץ על העצמות והן מצטמצמות או מתכווצות או משהו בסגנון הזה, אל תתפסו אותי במילה - אבל העובדה נמצאת במפשט הראשון של הודעה זאת. |
ציטוט:
|
אצלי זה היה בדיוק ההפך..
התחלתי לגבוה בתקופה שהתאמנתי ודווקא בתקופה בלי האימונים הפסקתי לגבוה. |
ציטוט:
שמישהו יתקן אותי אם זה לא מדוייק |
יש הבדל בבוקר לבערב בבוקר שאנחנו מתעוררים משינה אנחנו טיפה יותר גבוהים בגלל כוח המשיכה אני לא יודע איך להסביר אבל יש קשר.
|
אני במהלך תקופת האימונים עליתי מ172 שלא גבהתי בגלל תזונה חרא
ל 176. כנראה אי אפשר להכליל לדעתי אם אתם חושבים שזה ככה , תמנעו מאימוני יתר וזהו ושיטות כמו Hft |
יש מצב שלא הכנסתי מספיק קלוריות גם לגדילת שריר וגם לגדילת עצם?קראתי על זה משהו בסגנון...
וכן בבוקר גבוהים יותר בס"מ בערך לא ב2 אל תגזימו,בגלל נוזלים בין החוליות תהליך שקורה בלילה במהלך היום החוליות חוזרות למצב הרגיל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ