![]() |
חזה לא סימטרי
שלום.
אני מתאמן כשנה בבית , אימון קל. בעבר התאמנתי במכון כושר. יש לי בעיה שלא התייחסתי אליה ממזמן וזה שהחזה אצלי לא סימטרי בכלל. השד השמאלי מפותח יותר מהימני וזה משהו שניתן לראות. מהי הדרך הכי טובה לסדר את העניין? תודה. |
גם לי אותו סיפור, גם בגב ובידיים.. אני החלטתי שאני יעבוד קל על כל הגוף בתרגיל אחד, ואז ייתן בוסט לצד שמאל בתרגיל השני.
יגידו לך להתאמן רגיל.. הם לא מבינים שזה לא עוזר.. אולי גם תנסה לשים לב לאחיזה שלך בצד ימין, יכול להיות שאתה לא תופס טוב וזה הורס לך חלק מהתנועה. |
:(פפפפפ
|
למען האמת שמעתי על זה פעם טענה. אצלי החלק הימני של החזה גדול (במקצת) מהחלק השמאלי. 2 דברים.
דבר ראשון,תזכור שבצד השמאלי נמצא הלב,יכול להיות שזה משפיע. דבר שני,רק עם גנטיקה מעולה אפשר שהחזה יהיה באותו גודל,וכל הגוף סימטרי. אף אחד לא מושלם (חוץ מאלון גבאי) |
ציטוט:
יכול להיות גם שאתה סתם מזיין תמוח |
ציטוט:
אני הקשבתי לשטויות שקראתי פה וסתם בזבזתי את הזמן האחיזה שלי ביד שמאל הייתה גרוע זה התחיל בגלל אמה חלשה, וככה זה התפתח לכל הגוף- גב, חזה, ידיים[במיוחד]. כבר חודש שאני מתאמן על אחיזה טובה ועובד קשה על חזה שמאל ורואה תוצאות. |
ברור שהאחיזה שלך חרא
כמה דדליפט אתה עושה? |
הייתי עושה פעם דדליפט על 65קילו לפני חצי שנה, מאז הפסקתי לאמן רגליים [טעות]
ולפני חודשיים חזרתי לאמן אותם, ואני עושה כרגע סקוואט 75קילו rm6, ובנץ' 70קילו rm 6. עוד חודש אני יתחיל ss בשביל לעלות את הדדליפט והסקוואט בעיקר. ודיי לדבר כאילו אני חבר שלך, הגישה שלך מזלזלת ופוגעת. שקול מילים. |
ציטוט:
כמה דברים יש לי להגיד לך תמיד אבל תמיד תקח בערבון מוגבל דברים שמייעצים לך דרך פורום.. מאלפי סיבות. אחת מהם זה שאנחנו לא מכירים אותך, לא רואים את הטכניקה שלך, לא רואים כלום עליך, מלבד פסקה קטנטנה שאתה רושם על הבעיה שלך שממנה אנחנו אמורים להסיק דברים. שטויות? תחשוב על זה שוב. |
ציטוט:
התגובה הזאת רק מראה כמה אתה יודע להתאמן לגבי החלק השני, "שקול מילים" חחחחחחחח |
ציטוט:
אתה ילד דפוק אני אומר לך:confused: למה כל תגובה במקום שהיא תהיה קשורה היא תהיה עוד יותר דפוקה? אתה ילד שרוט בטח אכלת הרבה כאפות בחיים שלך :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
ssניק דפוק |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא הנאצים חס וחלילה יימך שמם. |
ציטוט:
מה יש לך להציע חוץ מזה שאתה שחיף מסריח וחלש? |
ציטוט:
ננעל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
|
"השד השמאלי מפותח יותר מהימני וזה משהו שניתן לראות."
חחחחחחחח הרגת אותי.... זה בסדר אחי להרבה אנשים החזה לא מדויק אחד לאחד.... לא שמים לב לזה ממש... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ