![]() |
כפיפות מרפקים במוט עם ידיים הפוכות
אני מדבר על כפיפות מרפקים במוט כשאוחזים הפוך, (האגודל מופנה כלפי מטה)
על איזה שריר זה עובד? ברכיאליס? |
הברכיאליס והאמות עובדות חזק שם
למעשה זה תרגיל שמשתמשים בו לרוב לאמות . |
האמות בעיקר, נראה לי שהבריכאדליס...
|
ציטוט:
|
לא נכון. באחיזה הפוכה , משמע פרונציה , השריר העיקרי הוא הברכיאליס.
|
בכל אופן תרגיל מצוין.. עוזר לאמות ולאפקט של יד עבה! מומלץ
|
אם אתה מדבר על כפפית מרפק באחיזה פרונאלית אז זה עובד בעיקר על האמות ועל הברכיאליס
|
ציטוט:
בכל אופן מה נסגר עם הסמל האישי שלך ? אתה מעריץ של Mozilla או משו ?:ph34r: |
מה עוד אני יכול לשים שם? :p
|
גם הברוכיוראדיאליס עובד חזק בזווית הזאת ויש עוד 4 שרירים שאני יכול לחשוב עליהם שפושטים את היד והאצבעות אחורה (ואני לא יזכיר את השם שלהם כי הוא ממש ארוך ומגעיל) והpronator teres שמסובב את היד ומנטרל את הבייספס. אם אתה רוצה יותר פרוט תבקש.
|
ציטוט:
וגם איזה 4 שרירים פושטים את היד חוץ מהטרייספס? :huh: |
את כף היד, לא את המרפק. שרירי הextensors שמושכים את כף היד והאצבעות אחורה. יש 4 וכולם עובדים בתרגיל הזה או איזומטרית כדי שכף היד לא תיפול למטה עם המשקל או דינמית אם אתה משלב עבודה עם מפרק היד.
|
אה, כף היד.
לפי EXRX, יש "רק" 3 פושטים לכף היד, כל השאר (עוד 5 אקסטנסורים) אחראים לאצבעות ולאבדוקציה: Carpi Radialis Longus Carpi Radialis Brevis Carpi Ulnaris לא שזה קריטי או משהו, סתם עניין אותי להסתכל על מה מדובר. |
או שכחת את הכי גדול והכי נחמד את זה שהוא והאנטגוניסט שלו מאפשרים לנו לעשות תנועות סגירה ופתיחה גליות עם האצבעות הdigitorum
הוא קצת מנוטרל כי הוא עוזר לפתוח את האצבעות וכשהם סגורות הוא מתוח אבל כן הוא עובד שם בגלל התנועה של כף היד. (יש בעקרון עוד 2 extensors שקשורים לאגודל אבל לא התייחסתי אליהם כי הם לא קשורים לתרגיל) |
אני עושה את זה לאמות זה עובד טוב
בעמידה,לא בישיבה על משענת למרות שבישיבה קשה יותר |
איזה שריר זה הברוכיוראדיאליס ????????????
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ