![]() |
שאלה
האם אפשר להחליף מנה יומית של גיינר נניח ה n-large שיש במנת הגשה יומית שלו 152 גרם, 580 קלוריות ו26 גרם חלבון+43 גרם פחממה...באבקת חלבון רגילה נניח המטריקס של סיינטרקס שיש בה 130 קלוריות מחלבון בעיקר כמעט בלי פחממה ולאכול עם השייק עוד כמות של פחממות שתיצור יחס דומה למה שיש בn large (עוד 40 גרם פחממה בערך נגיד ממקור כמו לחמניה)????
אני שואל בגלל שהגיינרים לא משתלמים לעומת האבקות חלבון |
ברור שאפשר.. ולא רק שאפשר לפי דעתי זה מומלץ.. עם אין לך בעיה להכניס את הקלוריות האלה אז עדיף לאכול + אבקת חלבון או רק לאכול ולא לצרוך גיינר.. גיינר זה רק לאנשים שקשה להם להכניס את כל הקלוריות שהם צריכים על מנת עלייה במשקל ..
|
ולמה הגיינרים לא משתלמים לעומת האבקות חלבון, סתם כדי לדעת..
השאלה היא מה המטרה שלך? |
המטרה שלי לעלות נקי כי אני ספורטאי של 5 אימונים בשבוע אבל אני שורף כל כך הרבה שביום עם אימון וגם חדר כושר נגיד אני צריך לאכול 4300 קלוריות כדי לעלות נקי... וכי בגיינר נגיד הn large יש לי 4.6 קילוגרם אבקה ו150 גרם זה מנה אצלם ויש בה 26 גרם חלבון... במטריקס מנת הגשה היא 30 גרם אומנם אבל יש בה גם אותה כמות פחממות כמו ב150 גרם של n large.... אז אם אני רוצה לצרוך 26גרם חלבון ביום מהאבקה אז בלארג' יש לי 31 מנות הגשה בערך ובמטריקס 70... את הפחממה אני כבר רוצה לצרוך לא בתוך האבקה אלא בצורת לחם נגיד כמו שאמרתי
|
"במטריקס מנת הגשה היא 30 גרם אבל יש בה אותה כמות חלבון******** כמו במ150 גרם של הn large...לא פחממות טעות שלי
|
ציטוט:
אחלה גיינר! |
בגלל זה בחרתי בו דווקא להשוואה כי מכל הגיינרים הוא הכי משתלם אבל עדיין פחות משתלם מאבקות חלבון עם תוספת פחממה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ