![]() |
קריאטין - מי משתמש פה בקריאטין?
קראתי בכמה מאמרים שלשימוש בקריאטין יש גם כמה תופעות לוואי - התייבשות, התכווצויות שרירים, קרע בשרירים, הקאות, שלשולים, כאבי בטן וכ...
מישהו פה אי פעם חווה אחד מתופעות הלוואי? איך כדאי לי להשתמש בקריאטין כדי להימנע מתופעות לוואי אלו? |
קריאטין סופח נוזלים, לכן אתה צריך לשתות הרבה.
כל הדברים הנ"ל אפשריות כשיש חוסר בנוזלים בגופפפפפפפפפפפפפפפפ |
כמו שהבחורצ'יק הנ"ל אמר.. אין לך מה לפחד. גם אם תקרא את הדף שבא עם הכדורי אקמול אתה עלול להיבהל ממה שכתוב שם.. וזה בסך הכל אקמול.
אני לא מזמן סיימתי 4 חודשים עם קריאטין ולא סבלתי מדבר. כמובן שהקפדתי על שתייה רבה בכל שעות היום. |
לקריאטין אין תופעות לוואי (למעט גזים אצל חלק מהאנשים) ,תוסף זה בטוח לחלוטין.
אך יש לזכור כי בזמן לקיחת קריאטין יש לשתות נוזלים על מנת ולמנוע התייבשות. |
99% מהאנשים אינם סובלים מתופעות הלוואי שציינת, אפילו אם הם לא שותים מספיק.
אבל, אם אתה חולה כליה, סוכרת או יל"ד, התייעץ עם רופא בטרם תחילת השימוש בקריאטין. מספיק לשתות 2.5-3 ליטר ביום (שזה מה שאתה אמור לשתות בתור אדם שמתאמן בלי קשר לשימוש בקריאטין) בברכה גל ציון-פור |
שילשול
אולקוס שלפוחית רגיזה הפסקות נשימה בלילה הרגשה של התקפת לב הזעת יתר אקנה בכל הגוף אי אונות וספירת זרע נמוכה תסמינים של פרקינסון (רעידות בידיים) תחשוב פעמיים אם הבריאות שלך שווה את זה! |
ציטוט:
אנשים עוד עלולים לקחת אותך ברצינות. בברכה גל ציון-פור |
ציטוט:
|
אני לוקח קריאטין קרוב לחודש ולא קורה שום דבר רע. פשוט תקפיד לשתות קצת יותר.
|
תודה לכולם.
|
למה לא ?!
מאז הקיראטין אני משלשל. לא שזה כ"כ נורא, אבל זה התחיל לי רק מאז שהתחלתי לצרוך קריאטין. מידי פעם גורם גם להזעה אבל לא משו רציני .. התופעות לוואי שלו לא חריגות וכמעט ואין. אין לך מה לדאוג מהמוצר. ממליץ בחום על הסופר-פאמפ 250 של גאספארי. בהצלחה. |
הקריאטין הטהור אחלה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ