ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   הפסקות בין אימונים... (https://israelbody.com/showthread.php?t=67000)

tomer90 19-08-10 20:48

הפסקות בין אימונים...
 
השאלה שלי היא כמה ימים אחרי האימון אני צריך להמשיך לאכול לפי התפריט שלי בהנחה שאני מפסיק להתאמן? כי למשל יצא לי עכשיו מצב שאני התאמנתי שבוע 3-4 פעמים ועכשיו שבוע הבא אני כל השבוע לא אוכל להתאמן אז אני מניח שלא צריך כל שבוע הבא לאכול לפי התפריט שלי כי אז אני סתם אצרוך קלוריות בלי להתאמן והכל יהפוך לשומן אז בקיצור כמה ימים אחרי האימון צריך להמשיך עם התפריט בהנחה שאני מפסיק להתאמן?

גל ציון-פור 19-08-10 23:35

קצץ 250-350 קלוריות בתפריט.
בעיקר מפחמימה ושומן. בחלבון קצץ מעט.
תלוי מה היתה עצימות האימון שלך והאם ביצעת גם אירובי בנוסף לחד"כ.
בברכה
גל ציון-פור

tomer90 19-08-10 23:42

אמממממ לגבי עצימות, לא יודע איך לדרג לך את זה אבל לא משהוא מיוחד, רגיל אימון של שעה כמו שאני תמיד עושה ולא עשיתי אירובי אבל אני מתכנן לעשות 3-4 ריצות השבוע, וכמה זמן לוקח לגוף להתאושש ולבנות את עצמו אחרי האימון?.
250-350 קלוריות מהתפריט בכללי? או מכל ארוחה? כי זה לא ממש הרבה לקצץ יחסית לזה ששבוע אני לא הולך להתאמן....

גל ציון-פור 19-08-10 23:49

אם אתה מתכוון לרוץ 3-4 פעמים השבוע, אל תשנה כלום בתזונה.
יהיה איזון אנרגטי, וגם אם תאכל מעט יותר, לא יקרה כלום למשך שבוע.

בברכה
גל ציון-פור

tomer90 20-08-10 13:45

אוקי ולגבי כמה זמן לוקח לגוף להתאושש ולבנות את עצמו אחרי האימון? כאילו נגיד התאמנתי על יד קידמתי, כמה זמן יקח לגוף "לנצל" את האימון הזה ולבנות את השריר מחדש לרמה שהאימון הזה העלה אותי אליה עכשיו?


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ