![]() |
חלבונים בחופשה
היי, אני יוצא לחופשה של שבוע באילת (5 ימים), אני מעוניין לשמור על תזונה נכונה, אבל נראה לי שלא אצליח לשמור על כמות חלבונים מספיקה ביום, חשבתי להשתמש בחופשה באבקת חלבון כדי להשלים את מנת החלבון היומית שלי, אני משתמש ביום-יום באבקת חלבון של צ'מפיון בטעם בננה (החלבון שהכי נמכר בישראלבודי...), האם כדי לי להשתמש בסוג בחלבון הזה כדי להשלים את מנת החלבון שלי או שאתם מציעים לי להשתמש בחלבון אחר (אולי כזה שנספג לאט כי אני לא מתכוון להתאמן - קצת מנוחה...), ואם בזה, אז להשתמש גם בסוכר ענבים בו אני משתמש היום בשילוב החלבון ?
|
לא, תאכל בשר.
|
בשר ? האמת שאפשר...אבל צריך ים בבשר כדי לשמור על מנת חלבון רצוייה יומית..גם ביום-יום אני אוכל בשר אבל משלים את כמות החלבונים עם מוצרי חלב (יוגרטים וקוטג') ובאילת...במלון...בטח יש מוצרי חלב עם אחוזי שומן גדולים...אני עובד קשה מאוד כדי לשמור על אחוזי שומן נמוכים (פחות מ 10%) ואני רוצה חשמור על זה...
|
אילת זה מכשול חביבי, גש לחנות ישראלבודי הקרובה לביתך, וקנה כמה חטיפי חלבון - זה כבר יעזור לך בהשלמת החלבון היומי שלך. בנוסף אתה יכול לקחת גם את האבקה, וכמובן מוצרי , ובשר שתאכלו צהריים איפשהו, וקופסאות טונה מהבית , וזהו אני מאמין שאתה מסודר חביבי. בהצלחה (:
(דרך אגב אני גם בראש ליסוע לאילת בקרוב ושמעתי על חדר כושר להתאמן בו חד פעמי :) ) |
סבבה, תודה.
|
אני לא מבין מה הבעיה שתשתמש באבקה שיש לך ?
|
ואני לא מבין למה אתם שמים זין על זה כולה אילת לשבוע מי ישמע מה יקרה לך גם עם לא תאכל כלום לא יקרה לך שום דבר
|
אחי, אני מאוד רגיש למשקל שלי...עשיתי חיטוב בן :):):):) ואני רוצה לשמור...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ