![]() |
חומצות אמינו-אופן השימוש!
שלום חברים אמא שלי נסעה לחול [מוסקבה] והיא מביאה לי את המוצר אמינו סופט ג'ל 2222 של אופטימום ניוטרישן, עכשיו השאלה שלי היא מה אופן השימוש המומלץ בחומצות אמינו? כמה כדורים כל פעם ומתי.. המטרה היא עלייה בכמה שיותר מסת שריר,עם זה אשלב קריאטין מונוהידריט אבקות חלבון ומולטיויטמין..
הנתונים שלי לסוף החיטוב של עוד שבועיים שלושה יהיו:משקל: 72.5-73.5 ק"ג אחוזי שומן: 12-13 גובה:167 גיל: עוד מעט 15 תודה לכל העוזרים! דניאל |
מישהו?
|
שיעור 26 בתזונת ספורט למתקדמים אומר:
"בהתאם להוראות שעל הקופסא יא טמבל" |
אתה לוקח 2 לפני הארוחה, ועוד 2 לפני או אחרי אימון, זה כבר בחירה שלך.
ואגב זה כדורים די גדולים אז תשתה עם זה הרבה מים. |
רק תסביר לי בשביל מה קנית חומצות אמינו?
|
ציטוט:
בגלל זה שאלתי איזה שימוש יהיה הכי אפקטיבי |
ציטוט:
|
סתם מיותר.. היית מבקש משהו אחר
|
למה זה מיותר? אתה אומר שזה סתם טריק שיווקי?אני לא מבין אותך...
ודבר שני לא ביקשתי הם הביאו לי חבילה אבקת חלבון קריאטין וחומצות אמינו ומולטיויטמין כי הם יודעים שאני אוהב את המקצוע ושם זה זול מאוד הדברים האלה..אבל זה לא העניין עכשיו .. רק שאלתי מה אופן השימוש הכי טוב בישבילי למטרת בניית מסת שריר.. |
כי חומצות אמינו זה בולשיט
החלטה שלך מה תעשה איתם.. יש לך כבר אבקת חלבון, לא יודע מה אתה חושב שהחומצות אמינו יעשו.. |
אני איתך,חומצות אמינו לפי הידע הקטן שלי זה ההרכב של החלבון..אז אני לא מבין למה זה אמור להועיל.. "להשאיר אותך אנאבולי בין הארוחות?:)" חחחחחחחחח אבל תודה בכל זאת אחי
|
בנאדם כבר קנה, למה לבאס אותו.
|
חחח איציק זה לא מבאס אותי.. להפך אני מעריך את זה שהוא מסביר לי .. שלא פעם הבאה אני אקנה שוב.. אני אגדל מתוצאה של אימונים קשים והרבה אוכל מזין ואני אומר "וואי החומצות אמינו האלה זה משו" פעם הבאה אני לא אקנה אותם עם זה לא עד כדאי כך נחוץ :-)
בוא נגיד רוני קולמן יכל להיות מר אולמפיה 8 פעמים גם בלי חומצות אמינו :) |
זה לא בקטע של לבאס
זה בקטע שסתם חבל על הכסף ושילמד לפעם הבאה אין בזה משהו שאתה כל כך צריך ונחוץ עוד בהכרח שהוא לוקח גם אבקת חלבון אז בכלל אין על מה לדבר.. אבל בסדר חד פעמי שיהנה משאר הדברים שהביאו לו... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ