![]() |
תוסף מזון סיינטרקס - מטריקס m5
שלום
אחרי אימון של כ- 30-45 דקות אני לוקח את החלבון. לרוב זה יוצא לפני שינה של 6-7 שעות. השאלות הן. במנה של 30 גרם שייק יש 23 גרם חלבון. ישנם 3 סוגי חלבון בתוך ה-23 גרם האלה. מהי כמות הקזאין מתוך ה-23 גרם? האם כמות הקזאין מספקת ל-6 שעות שינה או שכדי לי לקחת תוספת של חלבון קזאין לשינה? אם אני לוקח את החלבון עם חלב האם אני פוגע בספיגה של חלבון השייק עם החלבון של החלב או שאין בעיה אם זה? שאולי |
אין לי מושג לגבי כמות הקזאין בחלבון הזה,אבל אוכל לענות לך על השאולת האחרות.
אל תסתמך על חלבון הקזאיןן שבאבקה,הוא טוב ואיכותי,אבל לפני השינה תמיד טוב לשתות כמה כוסות חלב (ש80% מהחלבון שבו הוא חלבון קאיזן). ככה שיוצא שבליטר יש 30 גרם חלבון,אתה מרוויח 24 גרם חלבון קזיאן. לא,זה טוב לשתות את זה עם חלב (אלא אם כן אתה בחיטוב ואז עדיף מים בגלל הקלוריות). חלב לא מזיק בספיגה של חלבון השייק,אפילו מוסיף ערך קלורי לשייק ונותן טעם טוב יותר. |
תודה על התשובות
|
אחי 60-70 אחוז מהחלבון שאתה מקבל שם זה חלבון מי גבינה עוד קצת אלבומין וחלק קטן מזה זה קזאין..
רוצה קזאין למשל לפני שינה? קח קוטג' 5 אחוז גביע שלם 30 גרם חלבון 80-90 אחוז קזאין.. כמו שנאמר אל תסתמך על האבקה.. היא מצויינת וזה מוצר פצצה והכל אבל תסמוך על התזונה לפני התוספים |
תיכף ינזפו בך על פרסום אתר מתחרה.
|
אופס סליחה !לא חשבתי על זה
|
שטויות, אתה לא צריך לבקש סליחה, אתה לא הראשון שעושה את זה.
|
ציטוט:
בקיצור בשביל ספיגה מקסימלית אתה צריך לשתות את השייק עם מים. |
חברים יקרים,
אתם מודעים לכך שחלב מקפיץ את רמת האינסולין בגוף שלנו כמו סוכר פשוט (גלוקוז)? תתחשבו בכך לפני שאתם ממליצים למישהו לשתות כמה כוסות לפני השינה בלילה. מה רע בלאכול גביע גבינה שמכיל 20 גרם קזאין? ובלי להקפיץ את האינסולין... אל תסתמכו על התוספים, אלא אם זה תוסף קזאין בלבד. אגב, חלב לא מפריע לשום ספיגה לאחר אימון. כמו שאמרתי, הוא מתפקד כמו סוכר ענבים או כל פחמימה פשוטה. ייתכן שאפילו ישפר את ספיגת החלבון בגלל יכולת הפרשת האינסולין המוגברת. בברכה גל ציון-פור |
ציטוט:
שניכם חזק מאוד על הכוונת שלי במיוחד טורבו על זה שהוא חצוף |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ