ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   המלצה לאבקות חלבון (https://israelbody.com/showthread.php?t=66917)

oz18 15-08-10 23:54

המלצה לאבקות חלבון

היי אני רוצה לקנות אבקת חלבון חדשה, עד עכשיו הייתי משתמש בחלבון קרם עוגיות של חברת צ'מפיון,

האם מישו יכול להמליץ על האבקות האחרות, של פרובודי? pure whey ?INTERACTIVE ?

Whey Maxx של PVL Nutrition?

יועץ לתוספי תזונה 16-08-10 11:11

מה התקציב שלך?.
מה הרצונות שלך מהאבקה?(טעם,איכות,מרקם,וכיוצ"ב..)

Melamed 16-08-10 11:22

וואו זה לא יאמן כל פעם שאני פותח תפורום אני רואה אשכול אחר על המלצה לאבקת חלבון

שאחד המנהלים פה יעשה אשכול נעוץ עם המלצות לאבקות חלבון, השימושים שלהם וטעמים מומלצים..

זה פשוט נמאס כבר...

daniel maron 16-08-10 13:27

מלמד,רעיון טוב הבאת.
ולנושא, אני מאוד מרוצה מסיינטרקס ה whey shake שלהם טעם ומרקם מעולים, מחיר משתלם מאוד,אבקה איכותית.. אני אוהב את החברה הזאת.

daniel maron 16-08-10 13:29

אה ודבר שני בחיים שלך אל תקנה אינטראקטיב,אתה תצטער על זה כל כך!
ועם אהבת את צ'מפיון תאהב עוד יותר את סיינטרקס,זה כמו גרסא יותר עדינה ואיכותית של הצ'מפיון.

דימון 16-08-10 14:24

המלצה שלי באבקות חלבון לא לחפש את הזול ולהרעיל תגוף בזבל שדוחפים שם אולי ללא פיקוח.
אני משתמש בגלל זה רק ב אופטימום גולד סטאנדרט שזכה 5 שנים ברציפות בתור האבקה מספר 1.

יועץ לתוספי תזונה 16-08-10 16:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1014326)
ועם אהבת את צ'מפיון תאהב עוד יותר את סיינטרקס,זה כמו גרסא יותר עדינה ואיכותית של הצ'מפיון.

בבקשה ממך,אל תצא בהצהרות חסרות בסיס.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי דימון (הודעה 1014329)
המלצה שלי באבקות חלבון לא לחפש את הזול ולהרעיל תגוף בזבל שדוחפים שם אולי ללא פיקוח.
אני משתמש בגלל זה רק ב אופטימום גולד סטאנדרט שזכה 5 שנים ברציפות בתור האבקה מספר 1.

קח לדוגמא את חלבון מי הגבינה של חברת syntrax whey shake,חלבון ברמה הגבוהה ביותר לא פחות טובה,אם לא יותר טובה מחלבון הgold של optimum,במחיר חסכוני ונוח לקנייה.

lakerda 16-08-10 16:20

קצת הגזמת...

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1014326)

להגיד שהוא טעים ואיכותי יותר מהצמפיון....אל תיסחף.

hypertrophy 16-08-10 17:02

כשפתרתי את בעיית ההצפות על אבקות חלבון יצאו נגדי ונגד הרעיון שלי [שבאמת עבד]
והרי בנינו....כל השאלות האלו מגיעות מסוכנים של החברות השונות ולא מלקוחות אמיתיים
אז באמת לא מזיז לי-השיטה היחדיה היא להתעלם ולא להגיב באשכול כזה

daniel maron 16-08-10 21:06

"יועץ" אני לא יוצא בהצהרות חסרות בסיס אני שתיתי את שתיהן [אינטראקטיב וסיינטרקס] ואני משווה בניהם זה הכל!
טעם האבקה זה תלוי בטעם האישי שלכם,נתתי רק המלצות לחברות שאין מצב שיתאכזבו מהם.

Cuba 16-08-10 21:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי melamed (הודעה 1014312)
וואו זה לא יאמן כל פעם שאני פותח תפורום אני רואה אשכול אחר על המלצה לאבקת חלבון

שאחד המנהלים פה יעשה אשכול נעוץ עם המלצות לאבקות חלבון, השימושים שלהם וטעמים מומלצים..

זה פשוט נמאס כבר...

האתר הזה מוכר אבקות חלבון המטרה שלו למכור את כל האבקות חלבון שהוא מציע למה נראלך שיפתחו אשכול המלצות לאבקה מסויימת בעד ואבקה מסויימת נגד? הם רוצים למכור כמה שיותר

oz18 16-08-10 22:46

בעיקרון אני מחפש אבקת חלבון מי גבינה בשביל הספיגה המהירה בגוף...

התקציב שלי הוא 300 ש"ח וחשוב לי מאוד הטעם, העניין הוא שאני ממש לא רוצה לצאת

ב"נזק" גדול יותר כי כל עניין אבקות החלבון לצערי הוא ממש לא זול.

ניגרי ענק 16-08-10 22:59

מניסיון רב בתחום נוכחתי שאין הבדל קריטי בין אבקות החלבון השונות, רובן איכותיות ועושות את העבודה.
התוצאות שתראה תלויות הרבה יותר בשילוב של האבקה על התפריט הכללי, וכמובן באימונים שלך.
בגדול, ובהתאם לתקציב שלך, אני ממליץ לך בלב שלם ללכת על החלבון של אינטראקטיב, שנמכר במחיר סביר בהחלט ונותן יופי של תמורה.
התות שלהם הוא אחד הטובים שטעמתי, גם הבננה מעולה, השוקו קצת פחות.
הייתי עם האבקה הזאת לאורך כל החיטוב ממש עד ריקון המלחים והרגשתי איתה מצויין.
בכונתי להמשיך להשתמש בה גם בתקופת המאסה.
אציין שהצ'מפיונס בננה טעימה להפליא אבל יקרה מאוד, וכך גם לגבי האבקות של אופטימום.

Deadlift 16-08-10 23:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1014403)
מניסיון רב בתחום נוכחתי שאין הבדל קריטי בין אבקות החלבון השונות, רובן איכותיות ועושות את העבודה.
התוצאות שתראה תלויות הרבה יותר בשילוב של האבקה על התפריט הכללי, וכמובן באימונים שלך.
בגדול, ובהתאם לתקציב שלך, אני ממליץ לך בלב שלם ללכת על החלבון של אינטראקטיב, שנמכר במחיר סביר בהחלט ונותן יופי של תמורה.
התות שלהם הוא אחד הטובים שטעמתי, גם הבננה מעולה, השוקו קצת פחות.
הייתי עם האבקה הזאת לאורך כל החיטוב ממש עד ריקון המלחים והרגשתי איתה מצויין.
בכונתי להמשיך להשתמש בה גם בתקופת המאסה.
אציין שהצ'מפיונס בננה טעימה להפליא אבל יקרה מאוד, וכך גם לגבי האבקות של אופטימום.

למען האמת אני מסכים עם עומר,אבל אני יותר ממליץ על הטעם בננה שלהם,יש לי את הטעם תות ולא התלהבתי.

ניגרי ענק 17-08-10 09:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי deadlift (הודעה 1014410)
למען האמת אני מסכים עם עומר,אבל אני יותר ממליץ על הטעם בננה שלהם,יש לי את הטעם תות ולא התלהבתי.

זה לחלוטין עניין של טעם, תרתי משמע.
צריך להתרגל לתות, ואם אתה שם קצת פחות מים בשייקר יוצא טעם עדין כזה, אני אהבתי.

oz18 18-08-10 18:35

לא משנה בכל מקרה קניתי ת'אבקת מי גבינה של סינטרקס בטעם שוקו במבצע מקווה מאוד שהטעם לא יאכזב...

lakerda 19-08-10 07:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oz18 (הודעה 1014827)
לא משנה בכל מקרה קניתי ת'אבקת מי גבינה של סינטרקס בטעם שוקו במבצע מקווה מאוד שהטעם לא יאכזב...

אל תישכח לעדכן אותנו ממה נהנת יותר..צמפיון עוגיות או סיינטרקס שוקו.

oz18 20-08-10 00:09

היום טעמתי את הסינטרקס שוקו פעם ראשונה אחרי אימון באמת שזה חלבון להיט-פשוט מדהים בטעם שלו, טעם של שוקו שוקולית רק יותר טעים בהרבה... רוצה להודות לאביב המוכר התותח שהמליץ לי עלייה ולישראלבודי שהם באמת
מס' אחת בתחום פיתוח הגוף ותוספי התזונה לספורטאים ומתאמנים גם באיכות גם באמינות וגם בשירות המשיכו כך!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ