![]() |
חדש פה - כמה שאלות + תמונה + חוות דעת מקצועית! תודה.
כאבים יום אחרי אימון.. סביר להניח שאלה כאבים סטנדרטים נכון ? כתוצאה מקריעת סיבי השריר..
חזרתי להתאמן (לפני שבוע) אחרי המון זמן (מהצבא), היום אני בן 27 וחצי.. שאלות: 1. אם התאמנתי אתמול בערב, והכאבים התחילו היום בבוקר, האם אני יכול לתת עוד אימון היום ? זאת אומרת.. האם הסיבים ימשיכו להיקרע לקראת פיתוח או שייגרם נזק ? 2. כמה אחוזי שומן יש לי לפי דעתכם ? אני יודע שהרבה :) אבל סתם סקרנות.. 3. מאיפה להתחיל \ לאן להמשיך ? המלצות ממקצוענים בלבד, תודה. עובדות: אני לוקח גיינר ואוכל בצורה מסודרת, לפי תפריטים בכאן באתר (כשבוע בלבד). אני מתאמן עם מיטת דחיקה, משקולות, ומולטי טריינר אישיים, עקב מצב כלכלי. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4640707_n.jpg על מנת למנוע סקרנות זה אני.. |
כשתפוס אל תתאמן
תתאמן בנפח נורמאלי [3 סטים של עודה לכל שריר גדול כרגע] ככה תמנע מתפיסות ממושכת תקרא כמה מאמרים על אימונים ככה תוכל לבנות תכנית מהאמצעים שיש לך תוריד את הגיינר תשתמש בחלבון נקי-למרות שבישבילך אתה צריך פשוט תזונה מסודרת...לא אמורה להיות לך בעיה לאכול את כל מה שאתה צריך מאוכל אתה עומד על יותר מ20 % שומן אל דאגה אתה מתאמן מתחיל יש לך אפשרות לעבור ריקומפוזישן [ירידה באחוז השומן ועליה במאסת השריר] פשוט תאכל בצורה מתונה איזה חוף זה בת"א? |
גורדון-ציץ ביץ.. :)
עוד שאלה אם כבר אתה פה.. כמו שאתה רואה יש לי חלק קטן בחזה שהוא נפול.. מה אתה ממליץ על מנת שהחזה יהיה מוצק ? ואיך אני מוריד את ה"צדדים" שבתמונה.. |
תחפש אותי לפעמים אני שם [בינתיים זה החיוף היחידי אני הולך אליו-וקשה לפספס אותי]
החזה שלך וה"צדדים" יסתדרו עם9 הזמן כשהרכב הגוף שלך יתאזן ללחיובי |
יש שם הרבה שקשה לפספס יש שם המון תיירות, וכל המיטב גופים מגיעים ללקט את הענבים :)
אשמח אם תשלח לי תפייסבוק שלך בה.פ אם תוכל לעזור לי בשאלות מהירות מידי פעם.. או שתוסיף אותי לפייס: Sharon Badash |
??
בחיים לא ראיתי שם מישהו באמת מרשים...אבל אללא יסטור כמה כוסיות... |
ציטוט:
|
טופלס?...לא נתקלתי
מחוטב ושזוף זה לא שרירי ושוזף :) |
ציטוט:
Eye of the Tiger! :P חחחחחחחח |
חחחחח מול הצ'יץ' ביץ'....
איפה הכדורעף |
ציטוט:
אני שם שישי-שבת כשיוצא לי.. אולי התיירות יודעות שאני בא אז הן באות ? :d |
ציטוט:
חריף |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ