![]() |
טעם לwhey 100% של אופטימום..
כרגע אני על וניל של סריוס מאס(וניל) אבל כשיגמר אני לוקח אותו.
הבעיה היא שאני לוקח אותו עם 125 גרם סוכר ענבים! שכאן באה השאלה עם מה זה ישתלב הכי טוב.. מה דעתכם? 125 סוכר ענבים + Whey 100% + חצי ליטר מים. עם מה הכל ילך טוב |
אם זה ככה אז אל תיקח שוקולד מרשמלו, זה טעם מאוד מתוק ו125 גרם סוכר ענבים יהרוג אותך.
כנ"ל לגבי שוקו מילקשייק [אומנם פחות]. שמע כל הטעמים הם ממש מתוקים אז זה בעייתי.. |
וניל רגיל?
|
אולי תבחר איזה טעם שאתה אוהב תשים פחות סוכר ענבים ובמקום הסוכר שהורדתה תאכל תמרים או בננה
|
אתה לא חייב סוכר ענבים, יש עוד דברים....
|
אני מעדיף אם כבר שהכל יהיה סוכר ענבים.
או שיש משהו אחר שהוא באבקה וזול.. |
אני קניתי extreme chocolate milk , לא יודע אם יש את זה בארץ. יש לזה טעם של אבקת קקאו אז אני חושב שזה ילך לא רע עם סוכר.
|
אני קונה מEBAY...
וממי שאני קונה יש רק 4 טעמים: Vanilla Ice Cream Rocky Road Delicious Strawberry Double Rich Chocolate מה אתם אומרים? |
ציטוט:
SweeT EviL הייתי הולך על השוקולד הרגיל אבל זה כבר עניין של טעם אני מכיר שני אנשים שפריקים של הRocky Road לדעתי הוא מתוק מדי מה שכן אל תיקח את התות אני עכשיו איתו והוא לא מדהים לדעתי. בכל מקרה תיזהר שאתה מזמין מאתרים כאלה הרבה פעמים מקבלים אבקות פגי תוקף או עם תאריך תפוגה קצר ומרגישים את זה על האבקה. |
ציטוט:
ציטוט:
תודה. |
ציטוט:
|
שלב את החלבון עם קריאטין אקסטרים (או דומיו), לא צריך סוכר ענבים (הפחממות כבר בפנים) והטעם נפלא.
|
לא משתמש ולא רוצה להשתמש בקריאטין...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ