ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   טיפים לסוף חיטוב (https://israelbody.com/showthread.php?t=66838)

Scylla 11-08-10 19:11

טיפים לסוף חיטוב

אני מסיים את החיטוב הארוך המייגע והנוראי הזה עוד כשבוע וחצי.
אשמח לשמוע מבעלי נסיון על אחוזים נמוכים יחסית, איזה "פוש" מומלץ לתת בסוף אם זה מבחינת תזונה או אימונים.

אני עשיתי עד עכשיו cc, פעם בשבוע העמסה שתכ'לס מאוד מלוכלכת. אולי את ההעמסה האחרונה לשמור ממש נקיה?

שמעתי הרבה על אינטרוולים וכאלה אבל אני לא כל כך מבין בנושא.

תודה!

אופיר.

ניגרי ענק 11-08-10 19:51

זה מאוד פשוט, הרבה אירובי, מעט מאוד פחמימות, לא צריך להתבחבש יותר מידי.
ככל שתגביר עצימות של אירובי ותרד בפחמימה אתה תראה יותר תוצאה.
העמסה זה טוב, זה מעיר את הגוף, אך לטעמי רצוי לאחריה לעשות דילול עם מינימום שבמינימום בפחמימות, ואחרי יומיים לחזור לשגרה.
אגב אירובי אני לא ממליץ להפסיק גם בהעמסה ולמעשה אני לא ממליץ להפסיק אף פעם, אני מאמין כל כך גדול באירובי, בלי נדר אני מתכוון להתמיד בו גם באוף סיזן הבא שלי.

DrGYM 11-08-10 19:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1013298)
אני מאמין כל כך גדול באירובי, בלי נדר אני מתכוון להתמיד בו גם באוף סיזן הבא שלי.

ככה זה שמכניסים דברים שבגללם צריך לחזק מערכות מסויימות שנחלשות .

לאופיר:
תאכלס מה שחשוב לך זה באמת לרוקן פחמימות פעם אחרונה כמו שצריך, אתה יכול לעשות אימוני ריקון (כמו בud2 של מקדונלד) כדי להעצים את הריקון ולהאריך מעט את הזמן לההעמסה הבאה (9 ימים במקום 7 לדוגמא) ובסוף לתת העמסה נקייה שלאחריה תיראה מעולה יותר מאשר בלי הפחמימות (המראה המלא שבילדרים מקבלים בתחרות)

Scylla 11-08-10 19:57

תודה על התשובה, תמיד טוב לשמוע ממקורות יותר מנוסים.
סה"כ אני מאוד מרוצה מהחיטוב (יחסית, כן) ואני עומד על תפריט עם כמות פחמימות אפסית ומעלה בהדרגה את האירובי. אני אנסה לתת עוד פוש אחרון מבחינת נפח של האירובי ב10~ ימים שנותרו לי.

Scylla 11-08-10 19:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי drgym (הודעה 1013302)
ככה זה שמכניסים דברים שבגללם צריך לחזק מערכות מסויימות שנחלשות .

לאופיר:
תאכלס מה שחשוב לך זה באמת לרוקן פחמימות פעם אחרונה כמו שצריך, אתה יכול לעשות אימוני ריקון (כמו בud2 של מקדונלד) כדי להעצים את הריקון ולהאריך מעט את הזמן לההעמסה הבאה (9 ימים במקום 7 לדוגמא) ובסוף לתת העמסה נקייה שלאחריה תיראה מעולה יותר מאשר בלי הפחמימות (המראה המלא שבילדרים מקבלים בתחרות)

אתה ממליץ לעשות נגיד העמסה בימים הקרובים (אני אעשה נראה לי בשישי) נקייה כמה שיותר, אחריה 8-9 ימים נטולי פחמימה ואת האימון ריקון עושים אחרי העמסה? לפני? ובסוף החיטוב לתת שוב העמסה ולעבור לניטראלי?

Elad12 11-08-10 20:35

אופיר אשמח עם תשאיר מסן,או אם לא תרצה לפרסם אז תוכל לתת לי איממיל,יש לי כמה נושאים שברצוני לדבר איתך על החיטוב. תודה.

Scylla 11-08-10 22:59

ofirbirenboim@hotmail.com או .co.il

hypertrophy 12-08-10 00:06

פרוטוקולים לאיבוד שומן עיקש

הכי פשוט מביניהם זה אירובי על הבוקר על בטן ריקה [למה על הבוקר כי אז הבטן באמת ריקה אחרי 8 שעות צום]
אינטרוולים גם יכולים להיות טובים למטרה הזאת אם יש לך זין להתחיל למדוד זמנים ולחשב את זה כשאתה רוצה למות
אתה יכול להוסיף קפאין או דברים אהמ...דומים
זה יגרום לך לסבל נוראי רצון עז למות ושריפת שומן עיקש כייפית במוחד [אה הה....]

Scylla 12-08-10 00:40

קפאין אני לוקח כבר כמה זמן. דווקא מבסוט, לא יודע כמה ספציפית זה עזר, אבל אני מרגיש שיש פוש מזה. בניגוד לליפו6 בלק שלקחתי וזה רק גרם לי להרגיש קצת חולה ולאבד תיאבון וגרעפסים בטעם תרופה.

על מה בדיוק כתבת את המשפט האחרון?

ולגבי אירובי על הבוקר זה לא כל כך פרקטי עם הסדר יום שלי... לצערי

hypertrophy 12-08-10 01:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1013381)
קפאין אני לוקח כבר כמה זמן. דווקא מבסוט, לא יודע כמה ספציפית זה עזר, אבל אני מרגיש שיש פוש מזה. בניגוד לליפו6 בלק שלקחתי וזה רק גרם לי להרגיש קצת חולה ולאבד תיאבון וגרעפסים בטעם תרופה.

על מה בדיוק כתבת את המשפט האחרון?

ולגבי אירובי על הבוקר זה לא כל כך פרקטי עם הסדר יום שלי... לצערי

נו מתי שאתה מתעורר

Scylla 12-08-10 07:24

כן אבל לרוב אין לי מספיק זמן לישון אז לגזור שעה-שעה וחצי אחורה מאותה שעה זה לא פשוט. ננסה.

hypertrophy 12-08-10 09:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי drgym (הודעה 1013302)
ככה זה שמכניסים דברים שבגללם צריך לחזק מערכות מסויימות שנחלשות .לאופיר:

לא הבנתי מה הקשר

Scylla 13-08-10 01:57

הקפצונת,
צריך העמסה לפני מעבר לניטראלי (או גרעון יותר נמוך...)?

Philip_k 13-08-10 02:14

אופיר, אתה יכול לפרט מה התפריט שלך הנוכחי לפני הפוש האחרונה.. ואיזה תפריט אתה רוצה לעשות.

Scylla 13-08-10 03:45

אני סה"כ הולך להמשיך עם אותו תפריט, אני לא אעשה תפריט חדש לשבוע
בעקרון אני משחק עם הזמני ארוחות בהתאם לצרכים / רעב אבל סה"כ התפריט הוא -

30 גר' פייבר1 + יוגורט
200~ גר' חזה עוף
בצל בינוני
5 ביצים סה"כ
1-2 פרוסות גבנ"צ 9%
3-6 פרוסות פסטרמה דל שומן
1-3 מלפפונים חמוצים
מעט תירס קל
מעט זיתים
30 גר' אגוזים כלשהם
כפית~ פסטו
סה"כ 1-2 כפות שמן זית לטיגון
לפעמים 1-2 כפות טחינה, תלוי בצריכת השומנים באותו יום
30~ גר' בולגרית 3/5 אחוז
שני שייקים חלבון עם מים

בדר"כ הארוחות מסתדרות ככה:
פייבר1 + יוגורט

חזה עוף + 2 ביצים

חביתה עם פסטרמה, גבנ"צ, בצל, זיתים, תירס בולגרית וכו'

כל השאר דוחף בין לבין
לא חישבתי ערכים מעצלנות האמת, אבל בנתיים זה זורם טוב ויש מספיק חלבון אני מניח.

אה ופעם בשבוע העמסה, הייתי רוצה שהיא תהיה נקיה אבל אי אפשר אני בנאדם צריך להשתחרר מתישהו ובאותו יום אני בולס בלי הכרה... מנסה לתת דגש על פחמימות אבל אי אפשר לגמרי.

subzero1122 13-08-10 03:47

נוח לך לערבב ככה בשר וחלב?

Philip_k 13-08-10 10:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1013719)

מה אתה הרב של הפורום?

אופיר, הייתי ממליץ לך אולי להוריד עוד פחמימה כמו גבינה בולגרית ובמקום זה להוסיף בשר וגם טיפה סיבים. ואולי גם להוריד גם את כל מוצרי החלב בפוש האחרונה, ולאזן את התפריט עם חלבון ושומן במקום.
ולגבי העמסה, אני מסכים איתך ב100 אחוז. דרך אגב הבנתי שקוראים לרצון הזה בולמוס...
אישית אני בעמסה שותה כוס בירה עם חברים גם אוכל משהו מתוק כשיוצא, אבל אני לא מגזים בכמויות בסה״כ נהנה מהעמסה.

Scylla 13-08-10 13:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1013719)

כן. דווקא מ"שתייני החלב" הייתי מצפה להבין יותר...

ציטוט:

פורסם במקור על ידי philip_k (הודעה 1013732)
מה אתה הרב של הפורום?

אופיר, הייתי ממליץ לך אולי להוריד עוד פחמימה כמו גבינה בולגרית ובמקום זה להוסיף בשר וגם טיפה סיבים. ואולי גם להוריד גם את כל מוצרי החלב בפוש האחרונה, ולאזן את התפריט עם חלבון ושומן במקום.
ולגבי העמסה, אני מסכים איתך ב100 אחוז. דרך אגב הבנתי שקוראים לרצון הזה בולמוס...
אישית אני בעמסה שותה כוס בירה עם חברים גם אוכל משהו מתוק כשיוצא, אבל אני לא מגזים בכמויות בסה״כ נהנה מהעמסה.

אני אבדוק כמה פחמימה יש במוצרי חלב לדעתי חוץ מביוגורט שיש כמעט 10 גר', אין בכלל או שזה זניח...

אנדרוליזם 13-08-10 13:12

סאבזיר1 לא שותה חלב,
הוא רגיש ללקט1ז!!!!!!1111

פפפפפפפפפפפפפפפפפפ
קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

Scylla 13-08-10 17:45

אנדרוליזם מאנטי-ריפטו הפכת לאחד הריפטואיסטים שיש... מה נהיה ממך?

ופיליפ - בדקתי, בבולגרית יש 2.6 פחמימה / 100 גר', כלומר שזה מוסיף לי בערך גרם. ובגבנ"צ 9% יש 0.05... ככה שזה לא מוסיף. אני עומד על כלום שבכלום פחמימה ליום..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ