![]() |
הפסקות בקריאטין וקפאין
אני לוקח קפאין וקריאטין (בלי קשר אחד לשני) כבר כמה חודשים,
האם מומלץ לעשות הפסקה אם כן לכמה זמן? |
If u feel like ur body is getting used to either one of them, so u can just take a break for like...a month? and then go back on it with a smaller dosage and see how it works for u.
סליחה על האנגלית...כבר נהיו לי בעיות ניסוח בעיברית ;( |
לפי מה שהבנתי מהמדריך של גל ציון פור באתר על קריאטין, צריכה להיות תקופת הפסקה, כדי שהגוף יוכל להמשיך לייצר קריאטין גם בעצמו. תקרא קריאטין חלק א' במאמרים על תזונה ותוספים באתר.
אגב גם לפי מה שאני יודע, בנאדם שנגיד רגיל לקפה, אז הקפה לא עושה עליו את אותן ההשפעות שהוא עושה לבנאדם שלא רגיל לצרוך קפאין באופן קבוע. אז אולי, אם אתה מרגיש, כדאי שתפסיק לכמה זמן עם הקפאין. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
צריך לעשות הפסקה מקפאין כל כמה שבועות לכמה ימים עד שבוע
|
עוד דעות?
|
קפאין לוקחים on off
אני עושה את זה יום כן ויום לא ואני עדיין מרגיש את הקפאין אני לוקח רק ימי שני ורביעי ובשאר הימים לא לוקח אפשר גם 3 ימים כן ו3 ימים לא ואם אתה מדבר על טווח ארוך אני לא חושב שצריך לעשות הפסקה של קפאין... העיקר שתעשה on off |
ציטוט:
אבל אחרי כמה שבועות כבר עושים הפסקה של כמה ימים וזהו |
אני לא לוקח כמה ימים ברצף כי אני לא עושה אירובי כל יום
אני עושה on off ובלי הפסקה של כמה ימים אחרי כמה שבועות והכל עובד טוב אבל.... מה שעובד עליי לא בהכרח עובד עלייך |
ציטוט:
אצלך ההפסקות הן ביום שאתה לא לוקח וככה יש מחזוריות מי שלוקח כמוני תקופה ארוכה צריך הפסקה כל כמה ימים כדי שהגוף יקבל הפסקה מהקפאין ואז לחזור אליו שוב אחרי שהגוף נקי מקפאין |
ציטוט:
איפה התמונות שהבטחת!??!!? אני מחכה כבר שנה שתפרסם משהו ואתה רק נעלמת!!! |
צודק הבטחתי אבל אני מחכה כנראה ל 65 ק"ג אני יודע שהבטחתי ב-60 אבל אתה עוד תראה אותי תהיה בטוח :)
|
ציטוט:
|
קריאטין אל תפסיק
קפאין איך שבא לך |
קפאין כמה זמן הפסקה? שבוע?
|
ציטוט:
כל כמה שבועות איזה 4-5 יום הפסקה יספיקו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ