![]() |
חלבון בארוחת הבוקר
היי. רציתי לדעת האם ישנה הגבלה או לחילופין כמות מומלצת של חלבון לצריכה בארוחת הבוקר?
|
תלוי איך זה ניכנס לך בתפריט בעיקרון אין לך מה לפחד מצריכת חלבון
|
אולי לא הבנת.. התכוונתי כמו שלדוגמא הכמות המומלצת לאחר אימון היא 30 גרם חלבון, כך שאלתי האם ישנה כמות מומלצת לצריכה בארוחת הבוקר.
|
הכמות חלבון מיתחלקת עלפי הערכים של התפריט שלך כך בעצם אתה יודע כמה ליצרוך בכול ארוחה זה חישוב פשוט משקל הגוף שלך כפול 1.8 בערך ואז יצא לך הצצריכה היומית של החלבון הרצויייה
|
אין כמות מומלצת של אב מזון מסויים בזמן מסויים, כמו בוקר, אחרי אימון או לפני השינה. מספיק שהגעת לכמות החלבון שאתה צריך לצרוך לפי הנתונים שלך ואתה בסדר גמור. גם אם תהיה בצום בבוקר ואחרי אימון אבל עדיין הגעת לכמות החלבון אתה השגת את המטרות
|
בתכלס אין כמות כזאת..אתה יכל לאכול הכל גם בארוחה אחת לא כלכך משנה .. אני אישית אוכל כוס שיבולת שועל ו4 חלבוני ביצה בבוקר עם חלמון אחד ומולטי ויטמין.. נראלי ארוחה מושלמת...
|
אני יודע בוודאות שלא מומלץ לעבור את קו ה 25-30 גרם חלבון בארוחה שלאחר האימון. ולמי שכתב שאפשר להיות בצום אחרי האימון (אם אכן לזה התכוונת), למיטב ידיעתי אתה פשוט טועה טעות מרה משום שחייבים לאכול לאחר האימון . הגוף צריך לעבור ממצב של פירוק למצב של בנייה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה יקרה אם אני אוכל 300 גרם סטייק/המבורגר שיש בו 80-90 גרם חלבון? בברכה גל ציון-פור |
Epidemic מה אתה מבלבל במוח? אתה רוצה להגיד שמומלץ לאכול 100 גרם חזה עוף בארוחה וזהו?
|
גבר זה לא משנה אם תאכל בבוקר 30 גרם חלבון או 100 גרם חלבון כל עוד אתה פורס לך את התפריט למשך כל היום ומגיע לכמות חלבון שאתה צריך אז הכל בסדר ..
תחלק לך את זה ככה שתקבל בבוקר כמו יפה של חלבון מה שהגוף צריך .. שיהיה לך 25-30 גרם חלבון בבוקר ובשאר היום תשחק עם התפריט... אחרי אימון חייב חלבון ! 25 גרם חלבון אחרי אימון זה מצויין ... אם אתה רוצה לאכול יותר בשביל שיסתדר לך עם התפריט בבקשה ... אפשרי אין בעיה . |
באמת?
יוצא לי לצום שעתיים אחרי אימון של שתים+ אז מה, אני מפרק שריר? ואני מכניס 100 גרם חלבון בארוחה. הכל מיתוסים. |
ציטוט:
אפשר גם צום של כמה שעות אחרי הכל שריר נבנה במשך 48 שעות אחר האימון אז זה לא משנה אם יש ישר חלבון אחרי אימון או לא |
מתי כבר תפסיקו להאמין בחארטות אלה?
30 גרם בארוחה זה מצחיק לא צריך להיות מבין גדול כדי לבין שז שטויות מ כאילו אם אני יוכל יותר מטונה אחת ב 3 שעות אני ימות?נו באמת... הדבר היחיד שמומלץ הוא לאכול חלבון לפני האימון , כי זה מגביר את סינטוז החלבון |
ציטוט:
ציטוט:
ומה אתה אומר לי שאני "מבלבל במוח"? אמרתי שצריך לאכול 100 גרם חזה עוף בארוחה וזהו? לא. |
ציטוט:
היום אכלתי ב-18:00 התאמנתי ב-21:00 אכלתי שוב רק ב-00:00 בטח פירקתי שריר... |
ציטוט:
זה ידוע שצריך לצרוך חלבון + פחמימה אחרי אימון, כל בנאדם שמבין משהו מהחיים שלו יגיד לך את זה, אז תגיד "חרטא" על דברים שאתה לא יודע. |
ציטוט:
אתה מצחיק. מי שאומר את זה ליצן. אני עושה את זה לא פעם, ואני לא יורד במשקלי עבודה - משמע לא פירקתי שום שריר.:) |
יש באשכול הזה הרבה מיתוסים....
"הגוף צריך לעבור ממצב של פירוק למצב של בנייה" - אתה חושב שהגוף משנה מצב מפירוק למצב בניה רק אם אכלת תוך חצי שעה/שעה... "מומלץ לא לעבור א קו 25/30 גרם חלבון בארוחה" - מומלץ על ידי מי? אנשים ששומעים דברים ומעבירים מפה לאוזן. אין שום הצדקה להגבלה הזאת, מבחינה מחקרית ומחינת אימונים. |
ציטוט:
אין כל פסול בצריכה מעבר ל30 גרם,אך התוצאות/ההשפעה שתקבל מ30 גרם חלבון בארוחה או מ60 גרם(לצורך הדוגמא) לא יהיו שונות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ