![]() |
פיגור בחזה עליון
אהלן חברים.
אני מתאמן בערך שנה אולי קצת יותר. אני לוחץ חזה מוט 80k שטוח. (זה השיא ) כל אימון ניסיתי להעלות ב 2 וחצי כל צד. אני עושה חזרות של 5 ו 3 סטים של עבודה (לפני זה סטים של חימום כמו ב ss). עכשיו יש לי פיגור בחזה העליון ואני רואה את זה .. החזה כאילו יפה בחלק האמצעי ובעליון יש הבדל.. יש צורך לבצע לחיצות בזויות או להמשיך ללחוץ שטוח ולהעלות במשקל.. כי גם שאני לוחץ במשקל כבד (80k יחסית אלי זה כבד אני 1.70 שוקל 68) אני מרגיש שהחזה מתפתח אבל לא בחלק העליון.. תודה! |
אפ?..........
|
תחפש מאמרים של דנטה
הוא אומר ובצדק גמור! שאנשים מתעסקים בפיגור עוד לפני שיש להם מאסה בכלל לפי הנתונים שלך אין לך מאסה בישביל לדעת אם משהו אצלך בפיגור |
איזה נתונים אחי על מה אתה מדבר ?
|
80k יחסית אלי זה כבד אני 1.70 שוקל 68)
|
עשיתי חיפוש דנטה.. חוץ מפוסטים ישנים שאתה מזכיר לכולם לחפש מאמרים של "דנטה" לא מצאתי מי יודע מה.
http://www.israelbody.com/showthread...t=%E3%F0%E8%E4 פה שמתי לב למשהו, אתה אומר לבחור (השוקל 70 קילו וגובה 1.80) שברגע שהוא יתקרב לאיזור ה 80 קילו הוא יראה אם יש לו פיגור בחזה .. אני לוחץ 80 ואפילו יותר (לא נסיתי). ואני רואה שחזה מתנפח באמצע (!) ולעומת זאת אין לי לדוגמא את הפס האנכי (יש אך לא בולט) ממתחת לצוואר עד לחלק התחתון של החזה. (אני עושה פלייס) בוא נצא מהנחה שבן אדם לוחץ לצורך הענין 110 קילו בנץ' (מספיק בשבילך?) והוא רואה שחלק מהחזה חסר לו (לדוג העליון) אתה חושב שעליו ללחוץ יותר ממה שהוא לוחץ? או שמותר לו בשלב זה לבודד?? אם תוכל גם תראה מאמרים של דנטה.. |
אני התכוונתי שהוא יגיע לאיזור ה80 קילו משקל גוף [על אחוז שומן נמוך יחסית12-15]
בעיקרון-תגיע ל10 קילו מעל הגובה שלך בשריר ואז תוכל להתחיל לחפש פיגורים וכו'.... עלה לי משפט שיעזור לך להבין: אין לך פיגור בחזה העליון-יש לך פיגור במאסה הכללית הא?הא? איך?איך? :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואל תעלב אבל דעתך לא נחשבת בגלל רקע האימונים שלך דל עד מאוד על סף הלא קיים אז אולי במקום לחשוב שאתצה גאון תקשיב לאנשים מנוסים עם קצת יותר ידע סבבה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ