![]() |
פוטנציאל גנטי
לא בטוח לאיזה פורום מתאימה השאלה אז תסלחו לי מראש.
איך בנאדם יודע שהוא הגיע לשיא הפוטנציאל שלו ומכאן והלאה רק ממתקים הם אלה שיעזרו לו לגדול ? |
מה לאף אחד אין מושג ?
|
אין קשר , אתה מדבר על גדילה מהירה , אתה יכול להגיע לאותם התוצאות רק בדרך יותר ארוכה , ויותר טובה לדעתי , בלי להכניס כל מיני חומרים מזהמים לגוף שלך , הייתי ממליץ לך לקרוא קצת על הסכנות.
|
לדעתי בן אדם שהגיע לפוטציאל הגנתי שלו
זה בן אדם שלפחות שוקל 7-10 קילו שריר מעל הגובה שלו על שומן אחוז נמוך ואינו מצליח כבר הרבה זמן להוסיף עוד מסת שריר וכמובן משקלי העבודה שלו גבוהים והוא גם כן לא מצליח להעלות יותר במשקלי העבודהה זאת אומרת שהוא עבר כמה תוכניות כוחח!!!!! ויותר לא מצליח לעלות בהם אם הבן אדם שוקל 10 קילו מעל הגובה שלו ונראה פצצה על אחוז שומן נמוך אך המשקלי עבודה שלו עלובים או הוא יכול עוד להוסיף למוט כמה פלטות ולא עבר תוכנית כוח יש לו עוד איפה לגדול באופן טבעי לפני להזריק משהו וולעלות רמה |
קיריל כול אחד והגנטיקה שלו אולי לאחד זה יהיה 10 קילו מעל הגובה חטוב ולאחד 20.. ולאחד 5.. כול אחד והגנים שלו..
|
זה תהליך של שנים 2-5
עצל כל אחד זה שונה זה ברור אחד ירים 150 ולא יצליח להרים יותר השני ירים 180 .. אותו דבר במשקל גוף |
מי בכלל אמר שהוא יכול להגיע למקסימום הפוטנציאל הגנטי? מי אמר שזה אפשרי? בלתי אפשרי לבדוק דבר כזה, וגם אם ההתקדמות נעצרה, היא יכולה להיות מכל מיני סיבות שונות, וגם לא בהכרח נתקעה, גם לעלות 0.01 מסת שריר אומר שעדיין לא מיצית את הפוטנציאל. אני לא חושב שבנאדם יצליח אי פעם להגיע לפוטנציאל המקסימלי שלו אי פעם.
|
אני עם pala בנושא הזה. כמעט בלתי אפשרי להגיע לשיא הפוטנציאל הגנטי. אתה תמיד יכול להשיג עוד גם אם ממש מעט- עוד ס"מ, מ"מ, קילו, גרם. הסיכוי שתגיע לשיא הפוטנציאל הגנטי שלך קטן מאוד אפשר להגיד אפילו קרוב לאחד למיליון.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ