![]() |
Syntrax Whey-shake בטעם וניל
קניתי את האבקה הכל סבבה איתה רק הבחנתי במשהו מוזר... שאני מכין יש המון נקודות שחורות בפנים.... ועכשיו אמרתי בסדר זה העוגיות, אבל זה בטעם וניל לא מוזכר שום עוגיות!!! אז בוא נאמר לא נלחצתי מזה אבל זה קצת הטריד אותי הנושא... מה זה נראה לכם?
|
נ.ב
מוזמנים להגיב על התמונות שהעלתי(: |
מה רשום על האריזה? איזה טעם זה אם זה קרם עוגיות זה מסביר אתזה הטעם יכול להיות שאתה לא אוהב פשוט
עריכה: אופס לא ראיתי שרשמת טעם ווניל ואללה אין לי מושג בחיים לא נתקלתי בווניל עם נקודות שחורות תבדוק תאריך תראה אם היה סגור הרמטי ואם כן מה כבר יכול להיות כנראה שככה זה הולך אצלהם הטעמים כל חברה משו שונה |
יש פה לעוד מישהו במקרה מושג?
|
תוכל לעלות לכאן תמונה?
יכול להיות שאתה לא מערבב טוב עד להתמוססות מוחלטת ככל האפשר של האבקה במים/חלב?. *בדוק את התאריך המופיע על גב האריזה. |
נמלים...חחח סתם סתם...אין לי מושג מה זה
|
ככה זה וניל
בחו"ל למשל בגלידות וניל יש גם נקודות שחורות זה אמור להיות כאילו טחנו מקל וניל בפנים |
בהרבה אבקות וניל, יש נקודות שחורות.
זה מגיע ממקלות וניל (שהם בצבע שחור באופן טבעי). כל עוד הטעם בסדר ואין ריח חריף, האבקה בסדר גמור. אגב, גם באיזופיור של חברת נייצ'ר בסט זה אותו דבר. בברכה גל ציון-פור |
חחח הייתה לי הרגשה אבל לא רציתי לצאת טמבל :)
|
שחר!
נראה לי שקיבלת את התשובה מגל... לא? |
ציטוט:
וזיו אני מקווה שהוא צודק אני יביא לחנות בכל מקרה דגימה קטנה שתתנו דעה, בינתיים אני ימשיך לשתות מקסימום נמות :):):):) |
ציטוט:
ושמע,אם אין לזה טעם רע או ריח משונה,אין שום בעיה עם זה. כל האבקות וניל שראיתי לבנות כמו סיד. אפרופו אם אין לזה טעם רע או ריח משונה,היינו בטיול 7 ימים בצפון,הייתי רעב לאללה,מצאתי חבילת ביסוויקטים בצד הדרך,אז דחפתי 10 ביסוויקטים והמשכתי. לא היה שמה נמלים או ריח רע,וטעם רגיל לחלוטין. זורמים עם זה. |
אל תדאג אחינו, זה הווניל. בוודאות.
היה לי אותו מקרה עם אבקה של נייצ'ר בסט שנה שעברה בשבוע של התחרות. ביררתי עם היבואן ועם חבר שהוא טכנולוג מזון... הכל בסדר. |
ציטוט:
גם לך היו עשרות אם לא יותר נקודות שחורות בפנים? אגב איך הטעם של הנייצ'ר בסט? |
בכיף
יש נקודות שחורוח והרבה.
לגבי הנייצר בסט אחי, יש לו טעם עדין. הוא לא טעים כמו הסיינטרקס. וזה בכלל שהוא עם 0 סוכר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ