![]() |
יש תיקונים ? תוכנית חיטוב.
רמת מתאמן גבולי בין בנוני למתחיל אחרי SS, אולי הרגלים בפיגור.
התוכנית FBW רגלים: סקוואט 3*7 חזה: פרפר במשקולות יד 3*כמה שאני יכול (יש לי רק 20 קילו ליד) כתפיים: לחיצה בעמידה 3*8 מקבילים 3*F (בערך 12-14) מתח 4*F שתי סטים יד קידמית אולי בזמן שיהיה לידי משהו, אני יוכל להחליף את הפרפר בלחיצת חזה. יש תיקונים ?:emb1: |
יש תיקונים ?
|
הקפצה
|
אין אנשים בפורום ?
אני גם רוצה לצרף משיכות גבוהות, איך אפשר לעשות את זה ? |
למה לא עונים ?
|
הרגע סיימת ss וזה התרגילים שאתה עושה בחיטוב.?
|
אני לא חושב שלעבוד לכשל במתח זה רעיון טוב בחיטוב. בטח שלא 4 סטים.
את הפרפר אתה יכול להשמיט כי מקבילים זה עבודה מספיקה לחזה. למה 7 חזרות בסקוואט? המטרה זה לשמר שריר או כוח? מקבילים עם משקל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה לעשות עם הסקוואט ? כמו כל חיטוב, המטרה לשמור על המסה והכוח. לבנתים: סקוואט 3*7 לחיצת כתפיים 3*8 מקבילים 3* בערך 12-14 מתח 4* בערך 7-9 חזרות את היד קידמית אולי אני ידחה לסוף השבוע, אחרי המסה הזאת מגיע לי לראות את היד בפאמפ. |
תעשה חמישיות, שביעיות יקרעו לך את הצורה בהנחה שאתה עושה את הסקוואט כמו שצריך.
גם את המקבילים אתה צריך להוריד לטווח נמוך ולהוסיף משקל. |
ציטוט:
אז אולי כדי לעשות רק 2 סטים של סקוואט ? לגבי המקבילים, אולי אפשר להוריד אותם ולעשות 4 סטים לחיצת כתפיים, מה שאני עושה עליו מקבילים יקרוס על הריצפה אם אני יוסיף מישקל. |
שביעיות יהיו יותר קשות מבחינת ההתאוששות אם תעבוד קרוב לrm7 שלך. למה שלא תעשה חמישיות אם המטרה לשמור על שריר? אתה יכול לשחק עם העצימות בין האימונים.
עם מה אתה עושה לחיצת כתפיים? למה שלא תלחץ חזה אם כך? |
לדעתי בכלל עדיף בחיטוב רק תרגילים מורכבים.. אבל איך שאתה רוצה
|
לדעתי עדיף לא לחטב בכלל
|
ציטוט:
לחיצת חזה 4*8 ומתח 4*בערך 8-9 יש לי בעיה תכנית עם הלחיצות, מתי שאני לא יוכל לעשות אני יעשה לחיצת כתפים 4*8 ו2 סטים פרפר או מקבילים מה אתה אומר שלד ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
לגבי מה שסימנתי באפור אין לי הרבה בררות. |
אם אין ברירה זה נראה בסדר
|
ציטוט:
(כל סט אני ישאיר קצת כח לסטים הבאים). תודה רבה, עזרת לי הרבה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ