![]() |
תמונות מאימון של אתמול
|
מאסיבי מאוד..
תגיד אתה מתאמן בבית ולבד? ומה עם חיטוב? |
ציטוט:
אף פעם לא עשיתי חיטוב אחי אני במסה כול החיים שלי אולי לתקופה לפעמיים אני מוריד טיפה פחמימות עושה טיפה אירובי אבל לא להרבה זמן. |
יכולתה להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות במכון כושר רציני .
|
ניראה אחלה אחי
|
נראה טוב מאוד , למה לא תרביץ איזה חיטובון ותלך להיתחרות ?
|
ציטוט:
אני מרוכז הכי הרבה באימון בלי הפרעות בלי דיבורי סרק או עמידה בתורים למכשירים מסויימים. לא שחס אני אומר שחדר כושר זה לא טוב פשוט זה לא מתאים לי. |
רק שתדע שלהתאמן לבד זה הרבה פחות מקדם מלהתאמן עם פרטנר אבל כל אחד והעדפות שלו העיקר שתתקדם ותצליח...
בהצלחה! |
בונא אחי אתה שור
תמשיך ככה ! |
תודה רבה על התגובות חברים!!
|
ציטוט:
מה זה משנה אם הוא מרים פה או שם? |
ציטוט:
יש שם יותר מכשירים, יותר גיוון, וגיוון זה תמיד טוב. בנוסף לזה יש שם מדריכים שיכולים לעזור בהרבה דברים. |
ציטוט:
לנושא נראה מצוין אוי אם תעשה חיטו ל10 אחוז 12 אחוז תראה ממש ממש טובב אם המאסה הזאת |
ציטוט:
למדתי על בשרי אחרי המון שנים של אימונים: משקל כבד , תרגילים בסיסים , אוכל (והמון)!!! |
כל עוד יש לך ספוטר ואתה יכול להרים משקלים כבדים בלי לפחד תתאמן אפילו בפארק הירקון מה זה משנה
בכל אופן מקווה שאתה לא עושה בנץ' פרסים עם האחיזה של התמונה השניה, תזהר סחתיין על ההתקדמות |
ציטוט:
ספוטר חחח הספוטר הכי טוב גר איתי בבית (אישתי) עוזרת לי מתי שאני צריך. |
יפה אחי,נראה מעולה.
לדעתי צא לחיטוב,יצא משהו פצצה :) |
במכון כושר טוב הוא יכול להיעזר במדריכים. לגרות את השריר במגוון תרגילים ומכשירים שאין לו בבית הוא יכול להיות עם ספוטר מה שאין לו שהוא מתאמן לבד וספוטר תמיד עוזר.
|
ציטוט:
מה הקשר? ציטוט:
|
קשר
כי מדריכים הם כולה עזר ללמוד תכניקה כל שהיא של תרגיל מסוים(למתאמנים מתחילים) אין בהם שימוש מעבר לזה חוץ מלעביר צחוקים ובדיחות על חשבון האימון יש מספיק ידע באינטנט צריך פשוט לשבת ולקרוא .. מדבר על מתאמנים מתחילים .. הוא מדריך כושר אז בכלל למה הוא צריך מדריכים ולמה לעזעזל צריך מכשרים הכי טוב לעבוד חופשיי משקלות 30 40 50 קילו יספקו לו את כולה תריגלים לכל שריר בגוף שיש ויאפשר גיוון ענקי לכל שריר כמובן אם מוט אולפיה פלטות ספה כל זה יש לו לא צריך שום מכשרים וספונסר זה לא משהו חשוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ