![]() |
חוזר להתאמן צריך עצות
אני חוזר להתאמן אחרי שנה שלא התאמנתי (לא היה לי כוח)
עכשיו השאלה היא אם לחזור ישר אל כל התרגילים המורכבים או להתחיל עם תוכנית קלילה יותר להתרגל שוב לעבודה במכון? והאם להתחיל ישר במאסה או נייטרלי בשבוע שבועיים הראשונים? תודה לעזורים |
תחזור אל התרגילים המורכבים ישר ומה הכוונה תוכנית קלילה אחי?יענו fbw?ובקשר למאזן קלורי אני לא בטוח אבל נראה לי שכשאתה מתחיל מאסה אתה ישר יכול להיות במאזן חיובי אבל תחכה לעוד אנשים שיגיבו
|
תוכנית קלילה יעני תוכנית של מתחילים לחיצת חזה במכונה, חתירה במכונה וכל החרא הזה
|
אתה מתחיל עם הכל
משקלים נמוכים, ולבנות חזרה למשקלי עבודה תוך חודשיים אני הייתי מתחיל ממוט ריק |
לא עדיף פשוט להתחיל מהמשקלים הרגילים (אני לא יודע כמה ירדתי במשקלי העבודה אחרי שנה של הפסקה)?
ואיך התוכנית הזאת לחודש הראשון עד שאני יעבור ל AB? FBW חזה בנץ' 3X8 גב מתח 3Xmax רגליים סקוואט 3x8 כתפיים מיליטרי 3X8 יד קדמית כפיפות מרפקים מוט 2x10 יד אחורית לחיצה צרפתית 2x10 בטן לא יודע אני ימצא משהו |
[quote=manshush;1006251]לא עדיף פשוט להתחיל מהמשקלים הרגילים ו
מה אתה באמת חושב שאתה תרים אותם משקלים אחרי שנה הפסקה? |
לא, ממש לא עדיף להתחיל מאותם משקלים (גם לא תצליח) או לאותה התכנית.
התכנית שרשמת טובה, אפשר להיות איתה איזה שבועיים-שלושה ואז לפצל ל-ab. |
ציטוט:
אם אתה יודע לבד מה לעשות, בהצלחה |
סבבה אז להתחיל ממוט ריק ולעלות משקל כל אימון?
|
ציטוט:
|
שלום לך אדון מנוש היקר ,
אני ממליץ לך להתמקד בתרגילים המורכבים חרף ההפסקה הארוכה שביצעת , חברי הטוב . בהצלחה , ידידי . |
ציטוט:
אני מעדיף לקחת יותר זמן כדי למנוע יותר סיבוכים פוטנציאליים בהמשך, זה גם תלוי במשקלי עבודה אם הוא עדיין בשלב מתחיל אז חודש באמת מספיק |
פטבוי,איך מתקדם ה5/3/1? איזה סייקל אתה?
|
ציטוט:
הפלג גוף תחתון שלי זה פאקינג דיזסטר! לפחות למדתי לא ללכת בכל הכוח על accesory work |
ציטוט:
סייקל רהיביליטציה? מה זה? התכוונתי איזה מספר סייקל אתה? |
הייתי בסייקל 8
עכשיו אני עוצר את הסייקלים בשביל לטפל בפציעות |
חוץ מההתקדמות במשקלים (40 קילו בסקוואט ובדדליפט ו20 בלחיצות) התוכנית עוזרת לך להוסיף מסה?
|
ניסיתי לא לעלות קטגורית משקל
אבל זה דיי בלתי נמנע לעלות מאסה כשאתה מתחזק, אחרי שאתה כבר לא מתחיל :) |
ציטוט:
כמה ההרמות שלך במכון כרגע וכמה בתחרות? |
ציטוט:
כי אין מצב שאני חוזר לss/מדקאו וצורך קלוריות כמו מטורף.אני חייב להישאר ייצוגי וגם לשלב אירובי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ