ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   חזה עוף-בעיה גדולה. (https://israelbody.com/showthread.php?t=65945)

daniel maron 27-06-10 19:49

חזה עוף-בעיה גדולה.

תראו חברים אני המון זמן חיי על חזה עוף ואני כבר לא יכל לסבול את זה, בא לי להקיא מזה.
אני כרגע בpsmf ואני מכניס חצי קילו של חרא הזה ביום, השאלה שלי היא יש איזה שהוא דג שדומה מאוד בערכים לחזה עוף כלומר מלא בחלבון ודל מאוד בשומן?
חוץ מטונה!

ובואו לא נכנס ללמה אני בpsmf זה השיקולים שלי.

תודה רבה לעוזרים!:11:

MustanGG 27-06-10 20:21

ברור שיש הכי פופולארי וטעים בעיני זה דג סול
יש עוד מליון סוגים תעבור בסופר תסתכל במחלקת דגים [המוכנים] יש חתוך לחתיכות כמו חזה עוף כל אלה בלי קוצים
בערכים שווה לחזה עוף הבעיה היחידה שזה יקר וקשה לבשל את זה על מחבת כמו חזה עוף כי זה נדבק

290211431 27-06-10 21:18

פילה סלמון.
ד"א אתה גם יכול לנסות שיטות הכנה וטיבול שונות לחזה עוף.

gai6989 27-06-10 21:42

תכין סלט גדול תחתוך לחתיכות דקות תחזה עוף ותדחוף בפנים ככה לא תרגיש כלום

אני שאני מכין אני שם אורז בקערה+סלט +חזהעוף200גרם+כף תחינה לימוןם קצת יוצא ליגה כל זה בקערה אחת

pala 28-06-10 01:11

תעשה שייק
או תאכל ברבוניות, לוקוסיםף אנטיאסים

daniel maron 28-06-10 02:07

שייק חזה עוף? Xd חחחחח
ואני אברר לגביי סוגי הדגים שאמרתם,תודה רבה.
והטיבול לא מפריע לי מפריע לי הבשר עצמו פשוט יבש ונמאס,ואני לא מדבר בכלל על טונה.
לא נורא נסבול קצת [הרבה]..הכמה ימים הראשונים בחיטוב קשים לי אחר כך אני מתרגל.
בכל אופן תודה אני אבדוק את הדגים האלה.

jonathan 28-06-10 04:21

תנסה פילה טונה אדומה(טרי),סלמון אם יש לך תקציב,כמו שאמרו פה דג סול,אתה יכול לנסות כתף בקר,פסטרמות טובות.

GreenLight 29-06-10 02:20

למה רק עוף או דג? מה עם בשרים דלי שומן?
יש לך בשרים ארוזים עם אחוזי שומן נמוכים ו-100% בשר בקר (ברמות של 5% שומן ואפילו פחות!)
דגים אני אישית לא יכול לגעת או להריח(להוציא טונה עם תבלון חזק).
יש גם בשרים טחונים מאזורים לא פנימיים וגם הם עם אחוזי שומן נמוכים. רצוי לבחור כמה שיותר אחוזי שומן נמוכים ואת השומן להחזיר (בהתאם למטרות ולתזונה במשך היום) משמנים כמו שמן זין, שמני אגוזים שומשום, שמעבר לאיכותם הגבוהה מוסיפים טעם טוב לבשר.

בכלל, כתוב שאתה בן 15. בגיל כזה קיצוץ בפחממות ובשומנים צריך להיות פחות קיצוני במטרות. ככה שיש לך עוד יותר מגוון.

SmokingSnake 30-06-10 20:41

תתחיל לאכול פסטרמות, יש המון שיש בהן רק 1% שומן אפילו.
כשיימאס מהפסטרמה הרגילה קח שמן זית ותטגן את הפטרמה עם ביצה, ייצא לך תענוג

DrGYM 30-06-10 21:15

ניכר שכל מי שכתב פה תגובות לא מבין מה הדיאטה הזו וממה היא מורכבת.
דג סלמון לא מתאים לדיאטה כי הוא מכיל באופן יחסי הרבה שומן וכן מרבית אם לא כל המזונות שצוינו פה.
זו באמת דיאטה אכזרית ואם אתה עושה אותה כמו שצריך אתה פשוט מבין שאתה אוכל כי אתה צריך לחיות וחוצמזה אין לך מה לחשוב על אוכל במשך היום.

אני ממליץ לך פשוט להמשיך ולנסות לתבל את החזה עוף בצורות שונות ומשונות (יש אפילו שיטה נחמדה שלייל מפרט בסוף הספר באגף התפריטים).
המלצה אישית שלי: הרבה שום ורוטב סויה - שגם מכיל נתרן - לייל ממליץ.

בהצלחה

daniel maron 01-07-10 01:21

ניסיתי דג בקאלה! הוא מצויין,המון חלבון וקצת מאוד שומן..גם יותר רך וטעים מחזה עוף.

DrGYM 01-07-10 11:01

הערכים באמת נראים אחלה, אבל שים לב שאתה מאבד 6 גרם חלבון פר 100 גרם, מה שאומר שאתה מאבד 30 ב500, מה שאומר שאתה צריך לאכול כ700~ גרם דג נטו, שאני משער שעולה המון כסף...

daniel maron 01-07-10 12:51

אני אוכל בתפריט כמעט 3 גרם חלבון פר קילו בגוף אז כמה גרמים שירדו לא יזיקו,ולמה אני צריך לאכול 700 גרם במקום 250 גרם?

DrGYM 01-07-10 15:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1004630)
אני אוכל בתפריט כמעט 3 גרם חלבון פר קילו בגוף אז כמה גרמים שירדו לא יזיקו,ולמה אני צריך לאכול 700 גרם במקום 250 גרם?

כתבתי במקום 500...
ואם כבר, אפשר לשאול מאילו סוגי מזון מגיעים מקורות החלבון האחרים שלך?

XamirX 01-07-10 17:51

שלום דניאל,
גם אני הייתי בסיטואציה דומה אך לא עם חזה עוף אלא עם טונה.
אני ממליץ לך לנסות לשנות את סגנון הטיבול/הכנה של החזה עוף.
אם אתה מעוניין להפסיק עם החזה עוף הייתי ממליץ לך לנסות "דג פילה", דג מצויין, אם תכין אותו פיקנטי עם תבשיל עגבניות(סגנון מקסיקני) זה יוצא אחד הדברים הטעימים ביותר .
הדג הזה דל מאוד בשומן, וכדי שלא תתבלבל כשאתה קונה צבעו לבן/בג' כזה.

בכללי, עוף(תרנגול) בד"כ רזה כמעט בכל האיברים, אתה תמיד יכול לנסות דברים אחרים, חוץ מהכנפיים כמובן;)
וזאת הודעה ראשונה שלי פה ! :)

גלעד בן יעקב הוא המאמן שלי למי שמכיר או שהשם נשמע מוכר, אחלה בן אדם.

daniel maron 02-07-10 17:45

ד"ר ג'ים- מקורות החלבון שלי מגיעים מקוטג' 3%, טונה בהירה במים, חזה עוף,ואבקת חלבון.
xamirx-כן אני מנסה שיטות טיבול חדשות וזה ממש עוזר,תודה חברה :]
mind is everything

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ