ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   תרופות נוגדי דיכאון עם חלבונים (https://israelbody.com/showthread.php?t=65916)

haviv16 25-06-10 17:05

תרופות נוגדי דיכאון עם חלבונים

שלום רב
שמי חביב
אני נוטל כ4 שנים תרופות נגד דיכאון בשם רסיטל ופרפנאן
השאלה שלי האם אפשר לשתות בנוסף לתרופות אבקת חלבון
לפני כשנתיים שתיתי אבקת חלבון וזה עשה לי ממש לא טוב אבל אני מאוד מעוניין לשתות כי זה תורם לבנית שרירים ופיתוח גוף
האם זה בסדר לשתות את שתיהם?

haviv16 25-06-10 17:05

האם יש בפורום אנשים ששותים תיפול תרופתי ולוקחים אבקות
אשמח לדעת אם כן ואם הם לוקחים

haviv16 25-06-10 17:06

טיפול*

daniel maron 25-06-10 17:14

אני נוטל פריזמה [מייצב מצביי רוח] וריספרדל [מוריד אגרסיה וכדור הרגעה]
ואני משתמש בחלבון סיינטרקס לצורך העניין ואין לי שום שינויים\בעיות וכו'...
כל תרופה זה אחרת,לך לייעוץ מקצועי
אישית אני חושב שאין קשר בין הדברים בכלל ולא יקרה כלום.

haviv16 25-06-10 17:33

אה אוקייי
תודה נשמה

גל ציון-פור 26-06-10 21:23

אין שום קשר בין אבקת חלבון לנטילת תרופות. זה בדיוק כמו שתאכל יוגורט או גבינה לבנה יחד עם התרופות.
אבל, רצוי שתתמקד באבקות חלבון כמה שיותר "נקיות", כלומר כמה שפחות תוספות של חומרים שאינם קשורים ישירות לחלבון. רק ליתר ביטחון.
בגלל חוקי הפורום אני מנוע מלהמליץ לך על אבקה מסוימת, פשוט תגיע לחנויות או תתקשר ותבקש אבקה כמה שיותר "נקיה".

בברכה
גל ציון-פור

TheRock 26-06-10 21:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1003665)
אני נוטל פריזמה [מייצב מצביי רוח] וריספרדל [מוריד אגרסיה וכדור הרגעה]ואני משתמש בחלבון סיינטרקס לצורך העניין ואין לי שום שינויים\בעיות וכו'...
כל תרופה זה אחרת,לך לייעוץ מקצועי
אישית אני חושב שאין קשר בין הדברים בכלל ולא יקרה כלום.

וואוו רק אל תשתגע לי פה..

haviv16 26-06-10 22:24

אה אוקיי
תודה רבה לך

socold 26-06-10 23:08

לא נראה לי שזה יכול לעשות איזה בעיות,אבל ליתר ביטחון תתיעץ עם רופא ליפני

daniel maron 26-06-10 23:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 1003852)

אוי כמה שאתה מצחיק.

Yoggie 27-06-10 01:39

עד כמה שידוע לי אין בעיה לשלב תוסף חלבון עם התרופות שציינת.
כתבת שצרכת חלבון לפני שנתיים וזה לא עשה לך טוב, אתה יכול לפרט מה זה אומר לא טוב? מה הרגשת?

בכל מקרה, תשאל את הפסיכיאטר אם יש בעיה עם זה... הוא בטוח ידע לתת לך את התשובה הכי נאמנה.

Yoggie 27-06-10 01:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 1003852)

ממש לא במקום. התרופות שאנשים לוקחים זה עניין רפואי ועניינים הפרטי וזה הרבה יותר נפוץ ממה שאתה חושב. וזה יפה מאוד שאנשים מרגישים מספיק נוח להפתח ולשאול דברים אישיים בפורום, הערות כאלה יגרמו לאנשים לא לשאול ואולי לגרום לעצמם נזק.

daniel maron 27-06-10 19:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoggie (הודעה 1003898)
ממש לא במקום. התרופות שאנשים לוקחים זה עניין רפואי ועניינים הפרטי וזה הרבה יותר נפוץ ממה שאתה חושב. וזה יפה מאוד שאנשים מרגישים מספיק נוח להפתח ולשאול דברים אישיים בפורום, הערות כאלה יגרמו לאנשים לא לשאול ואולי לגרום לעצמם נזק.

אחי איזה נזק ואיזה בטיח,להרבה נערים בגיל ההתבגרות יש קצת אגרסיות ומצבי רוח משתנים אז לוקחים מינון נמוך של תרופות להרגיש יותר טוב.. לא משהו רציני.

Yoggie 27-06-10 20:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1004000)
אחי איזה נזק ואיזה בטיח,להרבה נערים בגיל ההתבגרות יש קצת אגרסיות ומצבי רוח משתנים אז לוקחים מינון נמוך של תרופות להרגיש יותר טוב.. לא משהו רציני.

אני לא מכיר הרבה בני נוער שלוקחים תרופות אנטי פסיכוטיות 4 שנים. בכל מקרה, אם מישהו לוקח תרופות וחושש לשלב אותן עם תוסף תזונה כזה או אחר עדיף שהוא ישאל מאשר יחשוש מתגובה דבילית של משתמש בפורום.

MustanGG 27-06-10 20:57

Yoggie צודק 100% לא היה במקום התגובה הזאת
בכל מקרה בחלבון אין שום רכיב שצריך להוות בעיה בשילוב בינהם
מה היה הבעיה באבקה הקודמת שצרכת? אולי יש לך רגישות למשהוא ואז נוכל לכוון אותך פחות או יותר[אין קשר לכדורים שאתה נוטל]

daniel maron 28-06-10 02:05

התגובה של דה רוק הייתה אליי.
אצלי הכל בסדר ברוך השם,בכל אופן הדיון לא עליי.
כמו שנאמר תפנה לרופא עם יש לך חשש.

GreenLight 28-06-10 22:42

אין קשר ישיר בין התרופות לתוספים, אבל לתרופות מהסוג הזה של תרופות פסיכיאטריות יש הרבה פעמים השפעות על התיאבון והתגובה של מערכת העיכול למזון, בעיקר שהם מגיעים מהר ובכמות גדולה ומרוכזת.
ואני אומר את זה מתוך הניסיון שלי עם הריטלין שזאת תרופה שיש לה השפעה מאוד בולטת על התיאבון (ויעידו על כך כל מופרעי הקשב כאן) ושתייה מרובה או ארוחות כבדות גורמות לבחילות(או יותר נכון מחזקות את הבחילה הקלה שיש לאורך כל היום מדי פעם).
היום עם הקונצרטה אחרי אימון עם הרבה אירובי ומעט שתייה לקח לי 15 דקות לסיים לשתות את החלבון וזה נעשה במאמץ. ביום רגיל בלי הריטלין זה לוקח פחות מדקה.

כדאי לך לבחור חלבון שתוכל לקחת בבוקר עם השפעה ארוכה. ואחרי אימון, אם אין ברירה וזה באמת גורם לך לבחילה בלי קשר לסוג האבקה, תנסה להקטין כמה שיותר את המנה ואת הנוזלים שאתה מוסיף כדי להפוך את זה ליותר נסבל. הייתי ממליץ לך גם לקחת את טעם האבקה כקריטריון מרכזי בבחירה שלך כי זה בהחלט מקל על הסבל שהתרופות מהסוג הזה גורמות לקיבה שלנו. האבקה הקודמת שלי נתרמה לחבר בדיוק מהסיבה הזאת, בלי קשר לאיכות שלה. עכשיו אני משתמש במטריקס 5.0 והיא מבחינתי מושלמת למטרה הזאת.

בהצלחה

TheRock 29-06-10 00:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoggie (הודעה 1003898)

סתם צחקתי איתו, לי אישית היו דוחפים כדורי ציפרלקס שהייתי קטן ותאמין לי שכל הכדורים האלה זה חרטא גדולה הכל בראש שלך וככל שאתה מתבגר יותר כל הבעיה שהייתה לך נעלמת לאט לאט ככה לפחות זה היה אצלי.

pala 29-06-10 00:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 1004247)
סתם צחקתי איתו, לי אישית היו דוחפים כדורי ציפרלקס שהייתי קטן ותאמין לי שכל הכדורים האלה זה חרטא גדולה הכל בראש שלך וככל שאתה מתבגר יותר כל הבעיה שהייתה לך נעלמת לאט לאט ככה לפחות זה היה אצלי.

כשאתה מתבגר המצב ההורמונלי שלך מתאזן
יש אנשים שלא יכולים לסבול או חלשים מדי ונותנים למצב ההורמונלי להשתלט עליהם ולגרום לתוצאות לא רצויות. לא עדיף למנוע את זה? לא כולם יכולים לסבול רגשות

HardCor3 30-06-10 15:00

אין קשר בין השניהם. אתה יכול להיות רגוע.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ