![]() |
התלבטות AB vs ABC
אוקי, אני מתלבט בין התוכנית הנוכחית שלי
Ab עם חלוקה כזו A= חזה כתפיים טרייספס B= גב בייספס רגליים כל שבוע טווח חזרות אחר (12,8,4) לabc A=חזה גב B= רגליים כתפיים C=ידיים 3 פעמים בשבוע! הab מצוינת מבחינת העבודה ונורא כיפית, גם האימונים לא יותר מדי ארוכים הבעיה שאני רוצה לעבוד ישירות על הידיים. אני רוצה לשים עליהן דגש כיוון שהן קטונות ביחס לגוף. אני איתה כבר חודש בערך, אבל הרבה זמן הלך לי בגלל המחלה סה"כ אני חושב שהיא סבבה אבל אני רוצה לגוון. בקשר לabc, האם זה בסדר לעבוד 3 פעמים בשבוע ? ולא Abcxabc ? מה שטוב בab שמקבלים תדירות גירוי של פעמיים בשבוע לכל שריר, וגם אפשר לעבוד כמו בנאדם אבל הabc בשבילי זה כיוון. |
תשמע זה גם תלוי באיזה ווליום אתה רוצה לעבוד
לי למשל abcxabc די עמוס ועצים, אז אני מבסוט מהAB שזה 4 בשבוע |
לדעתי ה Ab יותר טוב מכיוון שיש גירוי גבוה יותר..
חוץ מזה אתה עובד עם ה Ab כולה חודש? תחכה עוד חודש חודשיים ואז תחליף...וגם לדעתי יכול להיות שכבר עדיף לך Fbw. |
איכס איכס מה זה הabc הזה
עדיף שתחלק את העצימות ואת הכמות סטים בין האימונים שווה אתה משווה אימון קשה של חזה וגב לאימון של יד אחורית וקידמית ?!?!?! |
|
גם אותי הוא שיכנע... ובגלל זה התחלתי לעשות Ab.
אבל חלק אומרים לי Abc ואני לא יודע... טוב אני ימשיך עם הab ויגביר קצת את העצימות |
אני היחיד שעושה כאן תוכניות A?
|
A? הכוונה לאימון אחד לכל הגוף Fbw ?
|
כן...
|
לא זברה אתה לא היחיד :)
|
בואנה איך אני שונא Fbw
AB שליטה :wiggle: |
Ab יותר כיפי לפעמים כי לא צריך לחמם גם פלג גוף עליון וגם תחתון, אבל Fbw זה יותר עצים וקשה.
|
ציטוט:
מה שאני שונא בFBW זה שיש קצת תרגילים וקצת סטים לכל שריר ואז אני מרגיש שהשריר לא מיצה את עצמו לא יודע, פשוט לא אוהב. |
כן, ובab לעשות 7 סטים סקוואט זה כיף???? 5 דדליפט זה כיף?
|
Ab מעצבנת, היא ארוכה !
אני בא לחדר כושר גם בשביל להריץ צחוקים עם החברים משם ולהנות מהאוירה. כשאני עושה Ab או Abc אני חייב להתרכז באימון כי הוא ארוך ואני לא יכול לבזבז יותר מדי זמן בדיבורים. בfbw יש לי יותר זמן לדבר ולעשות הכל נינוח ואני גם לא טחון אחריה . |
ציטוט:
תעשה 4 סקוואט+2-3 לג פרס בגלל שאתה עושה 7 סטים ,משקלי העבודה שלך הם מה שהם |
ציטוט:
אבל כן, לעשות 3-4 סטים מכל תרגיל לדעתי זה יותר כיף |
ציטוט:
אני מתחיל AB שבוע הבא, נראה איך לעשות 7 סקוואטים. למרות שנראה לי שאני אעשה לג פרס אחרי הכל. |
מה עובד יותר טוב לג פרס או סקוואט?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ