![]() |
חופשה באמצע חיטוב - תכנון יעיל לפני / אחרי
אני טס לשבוע לבורגאס עוד שבועיים,
כמובן ששם אני אוכל כמו בנאדם ואשתה כמו חמור. השאלה, שבוע לפני, לעשות נייטראלי על מנת שלא יהיה ריבאונד? ואיך לחזור לחיטוב לאחר החופשה? לחזור לתפריט הרגיל? אני עושה cc אגב, ועל 10-11 אחוז בערך. |
אני לא מאמין שבשבוע יקרה הרבה,מקסימום תעלה נוזלים וטיפה שומן.
אני אומר תחגוג עם זה חשוב לך,ובקשר לחזרה לתפריט אני מציע לך לעשות נייטרלי גם לפני שאתה נוסע לשם וגם כשאתה חוזר ואז לרדת בהדרגה. שבוע לפני לעשות נייטרלי-בורגאס=לחגוג-חזרה=נייטרלי וירידה בהדרגה.[בעיקר בפחמימה]. |
לפני תהיה שבוע-שבוע וחצי על נייטרלי תגיע לבורגוס תהנה כפי יכולתך תחזור ותעשה עוד שבוע-שבועיים נייטרלי ומשם תמשיך חיטוב כרגיל... קיצוץ פחמימות לאט לאט וכו'
|
כלום לא יקרה בשבוע
אם בא לך תהיה דל פחמימה שבוע לפני וככה החופשה תנוצל להעמסה ~ שבוע אחר כך כל הנוזלים שתעלה בחופשה ירדו תקפיד לאכול חלבון שם כל השאר לא משנה |
רן בטוח שלא שווה לעשות נייטראלי לפני ו/או אחרי?
|
לא
אתה בחיטוב, וחוזר לחיטוב, לא יקרה כלום |
אולי זה הזמן להפסיק את החיטוב?
10% שומן? אתה הולך להתחרות? |
תעשה מה שנוח לך... ההפסקה הזאת לא תעשה כלום
הייתי במסה שנה שעברה כשנסעתי, ובדיוק ההפך פחדתי שאני לא אוכל וכך באמת קרה... למי יש זמן לאכול שמה היינו קמים בבוקר מחסלים מה שיש, מכינים ביצים וחביתות כל מיני גבינות שהיינו קונים בסופר וקערות מלאות דגנים מלא סוגים עם חלב בד"כ היינו אוכלים עוד ארוחה אחת ביום... פיצות המבורגר מה שבא כל היום שתייה ומאנצ'יס ושוקולדים בסוף ירדתי איזה 2 קילו כשחזרתי... אבל בחפיף לא מעניין אל תתחשבן תהנה עד הסוף זה מקום בן אלף זונות כמה שנהניתי אני חושב שלא ניצלתי את הכל שם, אל תעשה חשבון לכלום תעשה חיים אחי |
לרגע לא אמרתי שאני אעשה חשבון, מה שכן לאחר צפיה בסרט "שמנצ'יק" באדיבות רן, החלטתי שלוותר על צ'יפס זה רעיון לא רע בכלל וגם לא יפריע לי. או פשוט לקחת עוד המבורגר :)
|
ציטוט:
|
למען האמת חופשה אפילו יכולה להועיל, אם תאכל על קלוריות של נייטרלי בחופשה ומספיק פחמימה זה יכול להיות full diet break לדיאטה שיחזיר הורמונים ומשונים למצב נורמלי ומאוזן
|
ציטוט:
אתה מתכוון לעשות פרוטוקולים? |
מתכוון להמשיך בcc... אני מאמין בהתמדה. חיטובים האחרונים הצלחתי לרדת ל10 בלי מניפולציות מיוחדות אין סיבה שעם cc והרבה התמדה אני לא ארד מתחת לזה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ