![]() |
לבנות כושר קרבי - ריצה כל יום זה כדאי?
אני מתאמן לקראת יום סיירות, ואני רץ בערך כ-3-4 פעמים בשבוע בתדירות של יום כן יום לא.
עכשיו שאני בכושר אני מעוניין לדעת אם מומלץ לעבור לתדירות של כל יום כ-6-7 פעמים בשבוע? |
ממש לא
מתכון לפציעות , עדיף לך לשמר את הכושר שלך במידה ואתה מרוצה ממנו ע"י המשך של 3-4 אימוני ריצה ואולי לחשוב על שיפור התוכנית במידה ואתה עדיין לא מרוצה מהכושר |
Alx צודק, אין למה... אגב יום סיירות לא עד כדי כך קשה כמו שאנשים חושבים (לפי מה שחברים סיפרו לי ועברו אותו כמובן) אם אתה מרגיש מספיק בכושר אתה יכול להוסיף עוד אימון להגיע ל5 אימונים בשבוע וכמובן לשחק עם העצימות. אימון אחד יתבצע באופן של כ75% מהעצימות המרבית ואילו אימון לאחריו יתבצע באופן של 90% מהעצימות המרבית, כך תנצל בעצם באימון אחד את כל האנרגיה שלך ותעבוד חזק ואילו אימון אחריו תיתן מה שנקרא "שחרור" כביכול לשרירים.
|
ציטוט:
איפה חברים שלך היום במטכל או בשייטת? |
ליום סיירות?
2 אימוני ספרינטים בשבוע,ואימון נפח אחד. אימוני חדר כושר עם דגש לרגליים. יום סיירות זה בעיקר ספרינטים..ברגע שתוכל לתת הרבה ספרינטים רצוף ותסגל את הגוף שלך להתאושש מהר בין ספרינט לספרינט היום סיירות יילך לך טוב. כמו תמיד,זה מנטלי ולכן גם אם יש יותר טובים ממך,עדיין אפשר לעקוף אותם..הכל בראש. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ