![]() |
יפה מאוד, אבל למה חיטוב?
יש מקום לעוד הרבה מאסה... הייתי ממליץ לך לעבור למאסה אתה יכול להוסיף עוד המון משקל... תחטב שתהיה בסביבות ה85 ק"ג. |
ציטוט:
|
חסר לך כמה פלטות לסקוואט ודדליפט שהגב והרגליים שלך יקבל קצת בשר
בכל מקרה חיטוב טוב |
אחי בשביל מה להגיע ל6? אם אני לא טועה אתה לא מתכונן לתחרות,אתה סתם תאבד שריר.
חוץ מזה נראה מעולה. |
ציטוט:
|
יפה מאוד, אבל בדרך ל6 אחוז אתה תאבד הרבה שריר במקרה ואתה לא מתכוון לקחת את זה צעד אחד קדימה, ובמקרה והגעת ל6 אחוז אז זה לא יחזיק הרבה זמן.
אבל מכיר את השריטה.. אתה יכול לנסות יהיה מעניין לעקוב |
חיטוב יפה אבל זה לא 6 אחוז שומן
וגם חסר לך מסה אל תעשה חיטוב רציני מידי |
מסכים עם הדעה הרווחת, אם בא לך חיטוב פסיכי לקיץ זה גם לגיטימי. בכל אופן מה התוכניות לעתיד?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לעניין, חיטוב מעולה לקיץ הייתי ממליץ לך להפסיק כאן - חבל לאבד שריר. כמו כולם, אחרי הקיץ [בהנחה שזה לכבוד הקיץ] תרביץ במאסה. |
ציטוט:
ירדן מה שלומך אחי ? :) נראה טוב וחטוב מאוד, כמובן שחסרה מאסה, למה אתה רוצה להמשיך את החיטוב עד 6 אחוז ? יש לך איזה מטרה מסויימת ? |
אנשים חיים בסרט חושבים 6 אחוז זה פשוט..
אתה עומד על אזור ה- 10 אחוז אולי קצת פחות |
ציטוט:
בנוגע לאחוז שומן העכשווי עם קליפר 8.5% |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה בכל מקרה לא הולך להתחרות ואין לך גם גודל בישביל זה, תעלה במסה אל תתיחס לאחוז שומן,אתה סתם גורם לעצמך נזק זה לא בריא להיות על אחוז שומן כזה נמוך!!! בלי קשר טבעי אי אפשר להגיע ל6% אין חייה כזו |
ציטוט:
|
ירדן מה שלומך אחי ?
נראה טוב וחטוב מאוד, כמובן שחסרה מאסה, למה אתה רוצה להמשיך את החיטוב עד 6 אחוז ? יש לך איזה מטרה מסויימת ? |
ציטוט:
69.5-70 ק"ג 8.5% שומן 37 ס"מ היקף יד(בזמן חיטוב, במסה עם נוזלים זה כבר נושק ל-40) 72 ס"מ היקף מותן(על גובה 174-5 ס"מ) 40 ס"מ היקף תאומים וכמובן רגליים שהם החלק החזק אצלי בגוף. התמונות ממש, אבל ממש לא משקפות מציאות וחבל שכך, אבל אני לא אאכזב. |
אתה קרבי?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ