ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   דעה בקשר לאבקת גיינר. (https://israelbody.com/showthread.php?t=65584)

barak666 08-06-10 20:18

דעה בקשר לאבקת גיינר.

רציתי שתמליצו לי על אבקת גיינר עד עכשיו היה לי [לא ללכלך על מוצרים ספציפיים]שהיא אבקה מגעילה ברמות והיה לי ממש בעיה לישתות אותה ביגלל הטעם שלה ושמתי לב שממש משנה לי הטעם למרות שחשבתי בהתחלה שלא אז רציתי שתמליצו לי על גיינר משהוא באמת טעים כי יש לי בעיה ממש עם הטעם אם זה מגעיל אני לא יכול לגעת בזה...

ועוד משהוא מה אתם אומרים על Mammoth ממוטה 2500

תודה רבה לכולם פורום מיספר 1!

itaymadddd 08-06-10 20:42

איזה טעם לקחת?

hypertrophy 08-06-10 20:52

ברק....אני מזהיר אותך....אתה עובר פה על חוק קטן שקבענו...

barak666 08-06-10 20:52

שוקו היה מגעיל ת'אמת אחי...

barak666 08-06-10 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 999799)
ברק....אני מזהיר אותך....אתה עובר פה על חוק קטן שקבענו...

על איזה חוק עברתי אתה יכול להסביר???

mag707 08-06-10 22:03

אם זכור לי, איסור המלצות/פירסום/חוות דעת על תוספי מזון מחשש לקידום מכירות, צדקתי?

עדיין זה נראה לי חוק מיותר כי זו מהות הפורום הזה, אפשר לחסום אשכולות שדנים במכירות/קניות של מוצרים אבל אם זה דיון שמדובר בו רק על תוספי תזונה כמוצר אני לא רואה סיבה לאסור על זה.

barak666 08-06-10 22:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mag707 (הודעה 999820)
אם זכור לי, איסור המלצות/פירסום/חוות דעת על תוספי מזון מחשש לקידום מכירות, צדקתי?

עדיין זה נראה לי חוק מיותר כי זו מהות הפורום הזה, אפשר לחסום אשכולות שדנים במכירות/קניות של מוצרים אבל אם זה דיון שמדובר בו רק על תוספי תזונה כמוצר אני לא רואה סיבה לאסור על זה.

בדיוק ככה איזה פורום יהיה לי להתעצות לבחירת גינר מתאים שאני לא יקנה משהוא שלא יתאים לי...

socold 08-06-10 22:43

ממוטה 2500 גיינר שיעלה אותך הרבה בשומן אז לא הכי מומלץ,לך על טעם בננה של פרוגיינר אתה לא תתאכזב

moo 08-06-10 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי socold (הודעה 999836)
ממוטה 2500 גיינר שיעלה אותך הרבה בשומן אז לא הכי מומלץ,לך על טעם בננה של פרוגיינר אתה לא תתאכזב

איך אתה קובע שמוצר x מעלה בשומן ומוצר y מעלה בשריר ?
ממש מסקרן אותי לדעת...

yogiyogi 08-06-10 22:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 999838)
ממש מסקרן אותי לדעת...

לפי השם כאילו דא?????:rolleyes:

ממוטה=שמן

zivgin 09-06-10 12:00

ציטוט:

ממש מסקרן אותי לדעת...

כן, את האמת שגם אותי מעניין...

hypertrophy 09-06-10 12:10

עכשיו אתם מבינים את החוק הזה?
אם אתה לא מבין זה בגלל שאתה עדיין ילד בראש וטירון בתחום....
לאט לאט תבין...עובדה שהיום הפורום הזה הרבה יותר רציני וההתעסקות בו הוא בנושאים רציניים ועזרה רצינית ולא נושאים כמו "איזה טעם הכ* ש1לט??? "
ועוד בכלל שכל אחד יכול להכנס וללכלך על כל חברה אפשרית כמה שבא לו ואז נוצר מצב של מערב פרוע בין הספקי שנכנסים במיליוני יוזרים ורבים בינהים כמו ילדים מפגרים

barak666 09-06-10 13:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 999917)
עכשיו אתם מבינים את החוק הזה?
אם אתה לא מבין זה בגלל שאתה עדיין ילד בראש וטירון בתחום....
לאט לאט תבין...עובדה שהיום הפורום הזה הרבה יותר רציני וההתעסקות בו הוא בנושאים רציניים ועזרה רצינית ולא נושאים כמו "איזה טעם הכ* ש1לט??? "
ועוד בכלל שכל אחד יכול להכנס וללכלך על כל חברה אפשרית כמה שבא לו ואז נוצר מצב של מערב פרוע בין הספקי שנכנסים במיליוני יוזרים ורבים בינהים כמו ילדים מפגרים

אז ביגלל זה אני שואל אותך איזה פורום יתאים להיתיעצות איזה אבקה לירכוש ולילמוד מטעויות וניסיון של אחרים כי יש חנות באתר מאיפשר להיתיעץ לגבי אבקות מה רק לשים כסף ואסור ליבדוק את העיניין ליפני איפה קיים דבר כזה?

ומה לא רציני זה ניראה לי רציני מאוד יש לי קצת בעיה בלישתות משקה שהוא לא טעים אז שאלתי איזה גיינר טעים יש ורציתי לישמוע תגובות מנסיון של אחרים וליבחור איזה אבקה הכי מתאימה זה הכול.

hypertrophy 09-06-10 13:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי barak666 (הודעה 999920)
אז ביגלל זה אני שואל אותך איזה פורום יתאים להיתיעצות איזה אבקה לירכוש ולילמוד מטעויות וניסיון של אחרים כי יש חנות באתר מאיפשר להיתיעץ לגבי אבקות מה רק לשים כסף ואסור ליבדוק את העיניין ליפני איפה קיים דבר כזה?

ומה לא רציני זה ניראה לי רציני מאוד יש לי קצת בעיה בלישתות משקה שהוא לא טעים אז שאלתי איזה גיינר טעים יש ורציתי לישמוע תגובות מנסיון של אחרים וליבחור איזה אבקה הכי מתאימה זה הכול.

כן....וללכלך על מוצר מסוים...

ולא...לשאול על טעם מסוים זה לא משהו שממש דורש פתיחת פוסט כי לי יהיה טעים מוצר מסוים ואתה תקיא מהטעם שלו ולהיפך....אין פה שחור ולבן אין קטגוריות של :
תוספים טעמים מאוד
תוספים טעימים
תוספים לא משהו
תוספים מגעילים
וחרא טהור

לכל אחד יש את הטעם שלו

בכל אופן אם ממש חשוב חוות דעת על מוצרים אתה יכול לעשות חיפוש בפורום כי נתנו לכך במה מספיק רחבה כדי שלא יצטרכו להציף את הפורום כל יום בכמה פוסטיםפ על איזה אבקשה יותר טעימה

מבין?

נ.ב-יש על כך נעוץ שבו יש את כל הסיבות ללמה החוק הזה קיים אתה מוזמן להסתכל עיוני

mag707 09-06-10 16:06

סליחה שאני מתפרץ ככה אבל אני חייב לשאול משהו ,למה טוב לאכול מיד אחרי הגיינר פרי, ..מה שחשבתי שזה משפיע על מהירות הספיגה של הסוכר בגלל הערך הגליקמי של הפרי, הגיוני?

socold 09-06-10 18:21

ציטוט:

ממש מסקרן אותי לדעת...

יותר מידי שומן וסוכרים

moo 09-06-10 19:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי socold (הודעה 999981)
יותר מידי שומן וסוכרים

שומן זה לא פאקטור

סוכרים כן, אבל כל גיינר מבוסס על מולטודקסטרין (שהוא עם gi יותר גבוה מסוכר לבן)
ככה שהאינסולין עולה יותר מהר ואיתו הפוטנציאל לאגור שומן

בסופו של דבר המאזן החיובי זה מה שחשוב בשילוב של כמה פחמימות יש לך בתפריט
ככה שגיינר עם שומן זה דבר טוב (קלוריות שלא מקפיצות אינסולין)

מדוזה 09-06-10 20:00

עצה שלי זה מאסל גו'ס קרם עוגיות , פצצה של גיינר לעלייה במשקל והטעם מצויין .

socold 10-06-10 02:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 999988)
שומן זה לא פאקטור

סוכרים כן, אבל כל גיינר מבוסס על מולטודקסטרין (שהוא עם gi יותר גבוה מסוכר לבן)
ככה שהאינסולין עולה יותר מהר ואיתו הפוטנציאל לאגור שומן

בסופו של דבר המאזן החיובי זה מה שחשוב בשילוב של כמה פחמימות יש לך בתפריט
ככה שגיינר עם שומן זה דבר טוב (קלוריות שלא מקפיצות אינסולין)

לא כל שומן בריא ומועיל ולא צריך כל כך הרבה סוכר,כל הקטע במאסה זה להתקדם במאסת שריר ולא לחזור לאותה נקודה אחרי החיטוב כי עשית את המאסה מלוכלכת מידי.

jonathan 10-06-10 04:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי socold (הודעה 1000104)
לא כל שומן בריא ומועיל ולא צריך כל כך הרבה סוכר,כל הקטע במאסה זה להתקדם במאסת שריר ולא לחזור לאותה נקודה אחרי החיטוב כי עשית את המאסה מלוכלכת מידי.

השומן היחיד שאפשר להגיד עליו שהוא "לא בריא" זה שומן טראנס,מעבר לזה אין שום לא בריא בשומן,להפך.
לגבי סוכר,moo הסביר מצוין את הקטע עם האינסולין,מעבר לזה אין שום דבר "לא בריא"..מכאן שגם מאסה מלוכלכת זה שטויות,העיקר זה הסך הקלורי ולא ממה הוא בא.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ