![]() |
טיזר קטן של גלעד לקראת מר ישראל....רעידת אדמה :)
בהתאם לכל תמונות טיזרים שמעלים פה של הרבה מתחרים ביקשתי מגלעד להעלות תמונות שלו והוא הסכים
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2878513_n.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1610939_n.jpg גלעד רוצה לתת כמה מילים משל עצמו [כמו שזכור לכם גלעד כבר לא כותב פה בפורום] אני מוסר לכולם ד"ש ושאני בחיטוב ועובד קשה ובשייפ יותר טוב מהתמונות אך יש עוד הרבה עבודה קשה,שאני עובד אם האנשים הנכונים שבאמת ניקראים "חברי אמת" ולציין את העזרה של חברי הטוב איתיאל שפירא שהרים אותי מהקרשים וכמובן שאין בכוונתי להתחרות אם לא אהיה בשייפ טוב ומספיק מוכן |
מאסססססיבי :cool:
|
הוא מפלצת רצינית,אם הוא יגיע מספיק חטוב ויבש לתחרות ללא ספק הוא יקח!
יהיה מעניין לראות אותו ככה.... דרך אגב:מישהו מוכן להסביר לי איפה תתקיים התחרות של מר ישראל? |
ציטוט:
התמונות האלה הן מסוף המאסה האחרונה שלו אולי חודש בתוך החיטוב.... |
בתור מישהו שמכיר את גלעד ומתאמן איתו,יש לי להגיד עליו מילה אחת-
מלך. |
תמונות מרשימות רואים גם יש הרבה איכות בגב בהצלחה במר ישראל
|
ידיים מפחידות!!!
מה ההיקף אם אפשר לדעת? |
היקף הוא לא יודע
וןאכן......גב אולי הכי מרשים בארץ... |
שמע גלעד אני יודע שאתה קורא פה, אז שתדע שהתגובה הראשונה שיצאה לי מהפה לגבי התמונה השנייה היא wow ביקר לי שזה מה שיצא... אתה פשוט גדלתה באופן בלתי רגיל אתה עצום והרבה שאפו מגיע לך על ההתקדמות !
|
וואו! ממש וואו! גב ממש עצום! וגם הידיים שלו מפלצתיות! יהיה תענוג לראות אותו במר ישראל!
|
אלוף אמיתי אתה גלעד,אני יגיד לך תאמת,הדמות שלך מביאה לי מוטיבציה.
|
נראה מעולה, אחד האנשים הכי מאסיביים בתחום, ובנוסף - בעל נחישות ויכולת התמדה ראויה לציון.
מי שרואה אותו פנים אל פנים נבהל, הבנאדם הזה נראה כאילו הוא יכול להזיז בניין רב קומות ממקום למקום, רק בשביל לקצר לעצמו את הדרך: די ניין אמיתי. שיהיה המון בהצלחה! |
אחד האנשים
לידו שאר הבילדרים נראים קטנטנים שיהיה לו הרבה בהצלחה בחיטוב ושיגיע מספר 1 |
מאסיבי מאוד בן כמה הוא?יש מצב אתה מפרסם רגליים?
|
אכן מאסיבי מאוד! נראה גם כי גדלת מאז שראיתי אותך אבל מתי צולמו התמונות כי זה לא מצב כל כך טוב לתחרות שהיא בעוד חודשיים וחצי... בכל אופן שיהיה בהצלחה גלעד!
|
הראשונה 15.5
השניה 23.4 |
מטורף.!!!
|
ציטוט:
ניגרי-וואלה צודק אני לא אשכח שבמר דרום קלאסיק בקבלת פנים אנשים הסתכלו עליו בתדהמה....אשכרה הבנאדם היחיד שיכול לסחוט מבטים כאלה בתחרות פיתוח גוף! חחחחח ורן....נו באמת :) רגליים זה הדובדבן בקפצת את זה לא חושפים כל כך מהר :) |
מרשים מאוד,עם פרופורציות נכונות (צריך לראות אחרי חיטוב) אני רואה אותו מגיע לחוץ לארץ בזמן הקרוב.
באמת כל הכבוד! |
wow wow
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ