![]() |
ישן...sweat star אשדוד ואיתיאל שפירא מארח את קאחינה לאימון משוטף
|
http://i49.tinypic.com/c7pmc.jpg
http://i46.tinypic.com/p2ctl.jpg איתיאל שפירא - בחור חזק בטרוף,אנציקלופדיה מהלכת של בודיבלדינג,סיים כל הקורסים האפשריים שקשורים לתום בהצתיינות,כיף להתאמן איתו וללמוד ממנו. ככל הנראה איתנו בקטגוריה השנה,בתמונות (לא עדכניות) 107 קילו,עדכני אני לא מפרסם,אבל כמו שזה נראה עכשיו-הוא בשלישיה לפחות. |
אתיאל מתאמן בסוואט סטאר?
|
אכן אחד הבחורים המאסיביים שיצא לי לראות...אנטון אל תשכח 107 ק"ג על איזה גובה ששזה מרשים מאוווד
מעניין לראות אותו השנה חטוב.... |
איתיאל עושה קורס עם חבר טוב שלי מייק,רק דברים טובים שמעתי על איתיאל.
|
|
בא לי גם דאמבלים של 50 ק"ג!!!!!! :(
מה זה החדר כושר הזה עד כמה משקל מגיעות שמה הדאמבלים??????? וסחתיין על התמונות אנטון! |
ציטוט:
מה לך יש לעשות עם דאמבלים? |
איתיאל מאמן ומתאמן בסווט סטאר ופרייד אשדוד,אחד חברי המבטיחים בתחום,למען האמת אני לא כ"כ אוהב איך שהוא נראה באוף סיזן,אבל לבודי-טייפ שלו זו הדרך לצבור מאסה אדירה. ליפני שבועיים הוא התחיל קיאטה ואני כבר לא מזהה אותו. הוא יהיה טיל באליסטי על הבמות באוגוסט.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מדי פעם לשלב לחיצות כבדות לא יהיה רע בעיקר עכשיו שאני תקוע על הבנ'ץ עם 127,5 ק"ג לחמישייה |
וחוץ מזה אם יש כבר משהו שאני אוהב לשלב בתוכנית שלי בתור "תרגילי עזר" תמיד היה לחיצות כבדות עם דאמבלים רק שעכשיו אין לי אפשרות לעשות את זה כי הדאמבלים הכי כבדים אצלנו הם 40 ק"ג :(
|
הוא שילם 1400 ש"ח על זוג דאמבלים של 62,5
|
ציטוט:
ואנטון...אני חייב להבין...מה הכוונה מלחיץ מתאמנים?מה הן מתגנבות מאחוריהם וצועקות "בו!!" ? |
עזוב,יאיר,אני גם לא הבנתי...המכון עצמו אולי הכי טוב מאלו שביקרתי בהם בארץ,הכי מגניב -יש חדר הארדקור לבד,בנפרד עם כמה כלובים וכל המסביב. אנחנו באים לם הרבה מבאר שבע רק בשביל להתאמן. יאמר לזכותם-פינקו אותנו הרבה פעמים בכניסה חינם בזכות התואר והכניסה חד-פעמית עולה 80 ש"ח. אחלה מקום עם אחלה ציוד.
|
|
תמונות טובות !
ציטוט:
only in Israel :( |
ציטוט:
אשכרה שמעתי מנהלי חדרי כושר אומרים שמפריע להם שיש bb אצלהם בחדר כושר |
אם הייתי צריך לשפוט השנה במר ישראל נאבבא הייתי מתפטר באמא שלי...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ