![]() |
מכשיר לבדיקת אחוז שומן
מאיפה אפשר לקנות מכשיר לבדיקת אחוז שומן בגוף?
אני מתכוון למכשיר הזה עם הצבט כמו שרופא בודק לך. {הבנתי שהוא כמעט הכי מדוייק שיש } |
יש פה באתר תתקשר ישמחו לענות לך..
|
יש באתר ? לא ראיתי .. אני אתקשר בכל זאת ..
|
זה שווה לתחת,אין על מה לבזבז כסף?
|
לא נכון .. אתמול בנאדם שהולך להתחרות השנה מדד אותי עם המכשיר הזה הוא אומר שהוא מצויין.
|
אני לא יאמר לך חבל על הכסף, כי זה שיקול שלך
אבל לדעתי זה מיותר קודם כל זה לא מודד במדויק את האחוז שומן ואפילו אם אתה יודע להשתמש במכשיר עדיין יכולה להיות סטייה גדולה גם למה אתה צריך את זה בכלל? זה לא שתתחיל חיטוב כי זה יאמר לך שאתה ככה וככה אחוז שומן חוץ מזה כמה כבר תשתמש בזה? פעם פעמיים ואז ימאס לך אתה לא צריך את זה |
מה איכפת לי למה כמה כבר עולה דבר כזה ? זה טוב שיש בבית וזה לא שזה יחסל לי את החשבון בנק
|
בגלל זה אמרתי שהכסף זה שיקול שלך ;)
יש אנשים שמעדיפים לחסוך את הכסף לדברים אחרים ולא לבזבז על דברים מיותרים |
זה יקר אחי
עדיף שאיזה רופא\תזונאי יעשה לך מדידה עם קליפסר מאשר שאתה תקנה |
ציטוט:
זה הראה גם כמה נוזלים יש לך בגוף? |
לא אחי זה לא מראה נוזלים
זה הראה לי שיש לי בין 9וחצי ל-10 אתה בודק אחוז שומן בכל הגוף סתומרת ביד ברגל בחזה בגב ובבטן ואז לפי נוסחה מסויימת אתה עושה ממוצע של כל הגוף. זה המכשיר הקליפסר הזה שרופאים מודדים איתו. הוא טוב בהרבה יותר מהמכשירים הדיגיטלים המעפנים האלה שיש היום בשוק . |
אנחנו יודעים על מה אתה מדבר ואנחנו אומרים לך שזה לא מדויק כמו שאתה חושב
|
יש סטיה של איזה חצי אחוז כן
אבל מה אתה רוצה להגיד שהמכשיר הדיגיטלי יותר טוב ? הדיגיטלי זה ההוא שאתה מכניס גובה,משקל ... |
אחי זה לא מודד במדיוק כמו שאתה חושב,וזה לא מודד דברים אחרים כמו נוזלים,עדיף לך ליבדוק את האחוז שומן פעם בחודשיים בחדר כושר שאתה מתחיל תוכנית חדשה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ