![]() |
שאלה כללית בקשר למר אולימפיה ותחרויות מקצועיות אחרות
אז ככה, מישהו פה חושב שהבודיבילדרים שמשתתפים בתחרות הזאת הם טבעיים מבחינת חומרים? אני מניח שלא, אז למה כל הזמן עושים להם בדיקות חומרים לבדוק שהם לא משתמשים בסטרואידים אם זה הרי ברור שהם כן משתמשים בהם, וכמה ימים לפני הבדיקות הם לוקחים חומרים שמטשטשים סטרואידים מהדם ומהגוף.
האנשים שמנהלים את התחרויות האלה של הבודיבילדינג המקצועי, אני בטוח שהם מודעים לכך שאי אפשר להשיג תוצאות כמו של רוני קולמן וחבריו ללא חומרים, אז למה לסבך את כל העניין עם הבדיקות האלה שבמילא לא מועילות בכלום? לא מבין את ההגיון מאחורי זה.. :helpsmilie: |
פוליטיקה
|
פוליטיקהX2
|
אבל קאטלר משתמש רק במאסל טק לא????זה טיבעי!!
|
מאסלטק זה סטר1אידים
|
חחחחחחחחח עושים באולימפיה בדיקת חומרים?אתה רציני?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טימטום יש אפילו סירטונים של קאטלר ורוני שהם אומרים שהם לוקחים חומרים אז מה הפיגור הזה?וברור שהם על חומרים אי אפשר להגיע לכזאת רמה עם גנטיקה אנושית גם אם יש לך את הגנטיקה הכי טובה בעולם
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ממלכת כוש .
אמור שח1רים! |
ציטוט:
|
ציטוט:
ובאמת אחי,אתה רוצה שיהיה מר אולימפיה עם קטנים? (לא שאני אומר שהנקיים קטנים,אבל המוזרקים גדולים בהרבה מן הסתם,הרבה יותר מרשים.) וזה לא רק במר אולימפיה לוקחים חומרים,בהמון ענפי ספורט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בחיים לא ראיתי סירטון שרוני וג'יי אומרים שהם על חומרים
זה דבר שאף ספוראטי לא אוהב להודות בו,אני מתכוון לספורטאי מקצוען |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחחח אחח חומרים חומרים למה אתם כאלה אסורים ?! חחחחחח
איזה מעצבן זה שאתה קורע את התחת ופתאום אתה רואה חבר על חומרים שעקף אותך באיזה 5 שנים של התקדמות ?! |
ציטוט:
|
הם לא לוקחים חומרים
הכל אבקות חלבון ואבקות ניפוח 100% מותר לשימוש |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ