![]() |
דרושה חוות דעת על תוכנית ab שנכתבה עבורי במכון
המטרה היא מסה.
A: חזה, רגליים, יד קדמית. לחיצות חזה 3x12 לחיצת חזה עליון (שיפוע) 3x10 פרפר 3x12 סקוואט בשכיבה 3x12 סקוואט בעמידה 3x10 תאומים 3x10 יד קדמית משקולות בשיפוע אחורה 3x8 יד קדמית w 3x8 b: גב, כתפיים, יד אחורית. חתירה במכשיר 3x10 וינץ' 3x10 היפר 3x10 מקרבי שכמות בישישה 3x9 לחיצת כתפיים מוט בסמיט משין 3x9 up tight row 3x9 יד אחורית וינץ' 3x8 יד אחורית משקולות 3x8 abxabxx זאת התוכנית שנרשמה לי במכון אשמח לקבל חוות דעת או תיקונים. |
יש פה מישהו?
|
סקוואט בשכיבה?
|
קרא מאמרים בחתימה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תוכנית גרוע מאוד וגם החלוקה של הימים על הפנים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כן
ctrl A del |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה צריך להוריד תרגילים וסטים, לעלות את העצימות (יותר משקל, פחות חזרות), לעשות סקוואט מלא חופשי.
תכנס למאמר הראשון יש תוכנית ab לדוגמא, או שתאמץ את ss במאמר השני, שאפילו תיהיה יותר יעילה. |
סקוואט בשכיבה? מזה?!@
ותקרא כמה מאמרים באתר הראשי לגבי תוכניות וכו' ייתן לך קצת ידע ואני מאמין שתצליח לבנות תוכנית לבד ואז תעלה לכאן ואנו נעזור לך לשפר |
ציטוט:
אני ארשום לך תוכנית שאני עושה בחיטוב מבוסס על ss התיקון בתוך הציטוט. אבל כמו שאמרו פה באמת עדיף לעשות תכונית מסודרת... כמו SS או תוכנית כוח אחרת |
ציטוט:
אין כלוב במכון כושר הזה רק בסמיט משין אז אפשר לעשות את הסקוואט בתוכנית שהבאת לי בסמיט? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ולטרמניטר הזה,יש כמה תרגילים יעילים שאפשר לעשות עם הסמית',כמו תרגילים לתאומים וכדומה. כמובן שאין על חופשי. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ