ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   דדליפט.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=65214)

Cuba 22-05-10 14:59

דדליפט..

בתוכניות חלוקה דדליפט הוא נחשב גב או רגלים?
אני מדבר על הדדליפט הקלאסי שמתכוונים אליו בתוכניות כוח כמו ss למשל

Nitro Speed 22-05-10 15:12

תלוי בך.

blind sniper 22-05-10 15:35

גב.. למרות שהמסטרינג עובדים חזק..זה עדיין תרגיל גב. כל חלק בגב עובד (טרפזים, רומבוידס, לטסימוס, גב תחתון)

Cuba 22-05-10 15:48

מזתומרת תלוי בי?

Scylla 22-05-10 16:31

תלוי גם בתוכנית אימון כי לרוב דדליפט יתנגש עם סקוואט... רצוי מאוד לא לעשות באותו אימון

אושר 22-05-10 16:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 995547)
תלוי גם בתוכנית אימון כי לרוב דדליפט יתנגש עם סקוואט... רצוי מאוד לא לעשות באותו אימון

רצוי מאוד לא להגיד דברים כאלה סתם.

Fatboy 22-05-10 17:28

הוא נחשב תרגיל הכל, דיי לנסות לבודד משהו שבנוי לעבוד על כל הגוף

וסקילה צודק, עדיף לא לעשות סקוואט ודדליפט באימון אחד, אלא אם כן אחד מהם הרבה פחות חשוב לך

אושר 22-05-10 17:38

רצוי לא לעשות את זה פשוט אחד אחרי השני.

moo 22-05-10 17:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אושר (הודעה 995567)
רצוי לא לעשות את זה פשוט אחד אחרי השני.

מה ההבדל אם זה באותו אימון אחד אחרי השני או לא ?
ואיך אפשר לא לעשות אותו אחד אחרי השני באותו אימון ? הרי אחד תמיד יבוא אחרי השני...

Cuba 22-05-10 17:55

למה אתם אומרים לא לעשות סקוואט ודדליפט באותו אימון?
גם בתוכנית ss שלכם זה יוצא דדליפט וסקואט באותו אימון

sason 22-05-10 17:56

בגלל זה תמיד עדיף לבנות תוכנית אימונים לפי משיכות - לחיצות - סקוואט, ולא לפי שרירים.

Cuba 22-05-10 17:58

אבל אין אני לא יכול לעשות תוכנית כזאת בגלל שאין אצלנו סקואט חופשי אז אין לי מה לעשות זה לחכות חצי שנה+ עד שיגמר המנוי ולעבור מכון

alonl6 22-05-10 18:01

ללא ספק זה תרגיל גב. מי שמכניס יותר מדי תנועה של הרגליים שיוצרת "סקוואט" אז בגדול שידע שזה לא אמור להיות.

אם יש אנשים שמרגישים את הרגליים אחרי דדליפט ולא את הגב אז יש משהו לא בסדר במה שהם עושים.

sason 22-05-10 18:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alonl6 (הודעה 995577)
ללא ספק זה תרגיל גב. מי שמכניס יותר מדי תנועה של הרגליים שיוצרת "סקוואט" אז בגדול שידע שזה לא אמור להיות.

אם יש אנשים שמרגישים את הרגליים אחרי דדליפט ולא את הגב אז יש משהו לא בסדר במה שהם עושים.

בדדליפט יש כאלה שלא מרגישים גם ששריר ספיציפי עובד, ויש כאלה שנתפסים לשבוע מדדליפט כבד, לא עובדים לפי הרגשה.

אושר 22-05-10 19:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 995568)
מה ההבדל אם זה באותו אימון אחד אחרי השני או לא ?
ואיך אפשר לא לעשות אותו אחד אחרי השני באותו אימון ? הרי אחד תמיד יבוא אחרי השני...

סקוואט - בנץ' פרס - ואז דדליפט.
סקוואט - פרס - ואז קלין.

זאת הייתה הכוונה. לא שזה כזה קריטי לא לעשות אחד אחרי השני, פשוט עדיף לעשות קודם את הסקוואט, לעשות תרגיל אחר ואז דדליפט / קלין / משיכה.

hypertrophy 22-05-10 21:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alonl6 (הודעה 995577)

וואו איזה שטות....אני מצטער שאני מדבר ככה אבל אתה חייב להפסיק להגיב בכזאת ידענות על דברים שהם לא נכונים בעליל
קודם כל.... מי שמכניס "יותר מידי" תנועה ברגליים במהלך דדליפט פשוט מבצע דדליפט קלאסי כמו שאמור להיות [ולא רומני בו הברכיים מקובעות]
בנוסף...התנועה שיוצר ה"גב התחתון" היא בעצם תנועה של הישבן שהוא מין הסתם חלק מרגל [ובנוסף גם ההאמסטרינגס]
הגב התחתון בבדליפט עובד בתור מייצב של עמ"ש....אם תעשה תנועה בגב התחתון במהלך דדליפט יש מצב גדול שזאץ ץהיה התנועה אחרונה שתוכל לבצע :)
דדליפט הוא תרגיל שבו הרגליים עובדות בתאכלס כשהגב רק מייצב

בנוסף...אין שום סיבה לעבוד מבודד על גב תחתון [ברוב המקרים אני לא מדבר על פאוורליפטריםן מתקדמים שצריכים לחזק נקודות חלשות]

אנא תדייק במה שאתה אומר כי אתה יכול להטעות אנשים פה

BlueNinja 23-05-10 01:21

אני באימון גב עושה דדליפט קבוע,מה שאני אוהב בתרגיל זה שהוא פשוט עובד חזק על כל הגב,אחרי כל אימון גב אני יום אחרי תפוס (במובן הטוב),הדדלפיט הוא חלק מרכזי מהאימון.

hypertrophy 23-05-10 01:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blueninja (הודעה 995685)
אני באימון גב עושה דדליפט קבוע,מה שאני אוהב בתרגיל זה שהוא פשוט עובד חזק על כל הגב,אחרי כל אימון גב אני יום אחרי תפוס (במובן הטוב),הדדלפיט הוא חלק מרכזי מהאימון.

האמת שאם אין התנגשויות אז דדליפט עובד באמת טוב על הגב [בהתחלת דרכי ככה שיפרתי את העובי שלקה בחסר בעצת טימור]
אבל החלק העיקרי שעובד בו הם הרגליים ואין לכם מה לעשות נגנד זה

moo 23-05-10 02:11

הבעיה שאתם רבים עם זה או גב או רגליים
זה שניהם

hypertrophy 23-05-10 02:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 995692)
הבעיה שאתם רבים עם זה או גב או רגליים
זה שניהם

xבבה צודק...אבל מה הם השרירים שמייצרים תנועה בתרגיל? [בלי להתחכם רגע.....שאלה פשוטה ותשובה אחת לה]

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ