![]() |
כדורי הרזיה
אני רוצה להוריד 10 קילו מהמשקל שלי
אני שוקל 66 קילו ואני בגובה של 178-180 ניסיתי מכון כושר אירובי ריצה וכל מני תרגילים, אבל זה לא ממש עזר להפך זה רק ניפח אותי יותר והרגשתי ממש כבד. יש משהו שיכול לעזור לי? כדורים שורפי שומן? שמעתי שיש משהו בשם[לא מדברים על דברים לא חוקיים בפורום]הוא טוב? הוא יכול לעזור לי להוריד 10 קילו? |
אפדרין זה חומר לא חוקי,אסור לדבר עליו פה.
ואתה שוקל 66 ואתה 1.80? לאן את רוצה לרדת אתה כבר כמעט על תת משקל ודי שחיף ! ואין כזה דבר כדורים ששורפים שומן.(לא חוקיים לפחות) |
פסיכולוג יכול לעזור לך.
הפורום אינו תומך באנורקסיה |
ציטוט:
אם אתה חושב שהגוף שלך לא מעוצב מספיק, תגדיל מסת שריר. לפי הנתונים, ואפילו בלי שראיתי אותך, קשה לי להאמין שאתה צריך לרדת במשקל. בברכה גל ציון-פור |
ציטוט:
תפסיק להיות ליצן אתה בתת משקל. |
יכל להיות שהאחוזי שומן שלך טיפה גבוהים בגלל מסת שריר אפסית,במקרה כזה תתחיל מסה-תרים כבד תאכל נקי.
|
מסת שריר אפסית זה לא בהכרח אחוזי שומן גבוהים.
|
ציטוט:
:confused: |
יש לאנשים בעיה עם לוגיקה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנשים בשואה לא אכלו בכלל. אנורקסיות אולי שוקלות 40 קילו אבל אחוזי שומן יחסית גבוהים בגלל מחסור במסת שריר. |
ציטוט:
שואה=מאסת שריר נמוכה אבל אחוז שומן נמוך, כנ"ל חלק מהאנורקסים - מאיפה הבאת שבאנורקסיות נגיד יש מאסת שומן גבוהה?:wacko: |
ציטוט:
|
ציטוט:
קח 2 אנשים ששוקלים 80 קילו,לאחד יש יותר מסת שריר מהשני,לפי כך לשני יש יותר אחוזי שומן מהראשון. כנ"ל אנורקסים. 2 ששוקלים 40 קילו,אם לאחד יש יותר מסת שריר מהשני אז יהיו לו פחות אחוזי שומן. בגלל שלאנורקסים אין כמעט מסת שריר,רוב המשקל שלהם הוא שומן,בגלל שהמשקל לא גדול במיוחד אז גם כמות השומן לא גדולה במיוחד,אבל אחוזי השומן מכלל הגוף גבוהים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ