![]() |
העמסה..
תגידו בעמסת פחחמות בחיטוב כדאי להתאמן אימון אנאירובי באותו יום או לעשות מזה יום מנוחה?
|
להתחיל את העמסהה אחריי האימוןן... ..
אימווןן ואז העמסה למלא גליקוגן |
מתלבש על נושא העמסה...מה עדיף העמסה כל 7 ימים או עשרה??
|
^^תלוי בגירעון שלך
|
כן,צריך לעשות אימון אנאירובי באותו היום.
|
עדיף לעשות אימון באותו יום [אישית מעדיף באימון הזה לעלות ל10 חזרות]
וזמן העמסה תלוי באחוז השומן שאתה נמצא עליו |
ציטוט:
|
ציטוט:
http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=81&Page=2 בפסקה של פרקטיקה אתה יכול לקרוא את זה |
ציטוט:
חיטוב רגיל זה לפחות כל 10-14 יום העמסה(120+ פחממה) דל פחממה(50-100 גרם פחממה) כל 5-7 יום. |
ציטוט:
קודם כל...כל 14 יום אתה יוצא מגרעון....זה לא העמסת פחמימות [אם אתה לא בדל פחמימה אז למה צריך להעמיס דווקא פחמימות?] בדל עושים העמסה כל 10-7 יום וזאת העמסת פחמימות http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=81&Page=2 |
אני לא מדבר על cc,אני מדבר על העמסת פחממות,כדי לזעזע את הגוף ולהחזיר קצת את המטבוליזם לנורמה,בשביל זה עושים העמסת פחממות בכל חיטוב.
|
ציטוט:
כשאתה מדבר על העמסת פחמימות אתה מדבר על cc זעזוע של הגוף והחזרה של המטבוליזם לא נעשה ע"י פחמימות אלא נעשה ע"י פלוס קלורי העמסת פחמימות קיימת בישבעל למלא מאגרי גליקוגן שמתרוקנים אך ורק בדל פחמימה [ועוד סיבות שנגרמות רק בדל פחמימה] העמסה רגילה בחיטוב רגיל נועד בישביל לזעזע את המערכת המטבולית... |
ציטוט:
nitro speed - לא חייב לעשות אימון אנאירובי באותו יום, מה שכן, אימון אנאירובי עוזר למלא את מאגרי הגליקוגן בצורה יעילה יותר, אם לא עושים אנאירובי לפני זה לא ממש משנה פשוט חלק מהקק"ל סתם יתבזבזו ויהפכו לאנרגיית חום ולא ימלאו מאגרי גליקוגן בצורה אידיאלית ואז - פחות כוח לאימונים הבאים שזו דיי המטרה שלנו כן |
ציטוט:
|
אם יורשה לי אני אעשה סדר בבלאגן.
כאשר נמצאים במאזן קלורי שלילי/גרעון יש צורך לבצע העמסת פחמימות מהסיבות הבאות: 1. למלא מאגרי גליקוגן שעם הזמן מתרקונים גם כאשר לא נמצאים בדיאטה דלה בפחמימה, עקב הגרעון המאגרים מתרוקנים ו/או לא מלאים בצורה מקסימלית. 2. הורמוני התריס, משמע t3/t4 הינם הורמונים שרגישים מאוד לפחמימות וכאשר נהיה בגרעון קלורי למשך תקופה ארוכה ונגרום להתרוקנות מאגרי הגליקוגן, אזי רמת ההורמונים תרד וכתוצאה מכך גם המטבוליזם יפגע(חילוף החומרים). 3. פחמימות נחוצות גם על מנת לשמור על רמות תקינות של הורמונים נוספים בגוף כמו - טסטוסטרון, לפטין וגרלין. |
ציטוט:
כאילו כדי לעשות פעם ב 10 ימים או 7 מה בדיוק הגרעון שצריך בכל אחד מהאופציות? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ