![]() |
תאורטית יכול להיות שאבקת חלבון זה חסכוני?
כאילו אם מחשבים כמות חלבון לשקל. יוצא שלקבל את החלבון שלך מאבקת חלבון יותר זול בלקבל אותו מקוטג' נגיד. סתם עשיתי גרם חלבון לקילו. לחלק במחיר לקילו. ויצא באבקה פי שתיים מקוטג. הגיוני?
אז למה אומרים שזה השקעה כספית? |
כן זה יותר משתלם כלכלית להזמין אבקת חלבון.
אומרים?אומרים גם שאבקת חלבון מנפח ומי שגדול הוא גם חלש ועוד שלל שטויות אחרות,אז מה? |
ברור שאבקת חלבון יותר משתלמת ושלא נדבר על האיכות, הנוחות והזמינות היותר טובים,מי שאומר שאבקת חלבון זה השקעה כספית אלו בדר"כ כאלה שחיים אצל ההורים ולא קונים את האוכל שלהם מכספם אז בשביל אבקת חלבון הם צריכים להוציא מכיסם ובשביל קוטג' או טונה לא כי אמא קונה במילא.
|
תלוי על מה אתה מתבסס..חלב לדוגמא הרבה יותר זול,טונה בסיטונאות(ויש מקומות שגם בודד עולה פחות)
מצד שני לאבקת חלבון יש הרבה יותר יתרונות בלי קשר למחיר שגורם לה להיות עדיפה יותר גם אם יוצא יותר יקר. |
חלב וטונה באמת יוצא זול. אז אם אני מגיע לכמות חלבון היומית שאני צריך, ויכול לאכול ישר אחרי האימון, כדאי לי לקנות אבקה או לא?
|
ציטוט:
אם יימאסו עליך מאכלים אחרי כמה זמן ותרצה תחליף, אז אבקה זה מצויין..תיקח טעם טוב ותתפנק על שייק במקום משהו שאתה כבר לא סובל.בינתיים אין לך צורך. |
נראה אתכם מגיעים לכמות חלבון דומה מחלב אחרי אימון רגליים.... :)
|
אולי כדאי בשביל הכמות והזמינות אחרי אימון. אני יחכה עם זה כרגע. תודה אנשים
|
ציטוט:
מצד שני אל תשווה חלבון מי-גבינה לקוטג'. בקוטג' יש רק 20% מי-גבינה במקרה הטוב. כל השאר קזאין. באבקת חלבון יש 100% מי-גבינה. למי-גבינה יש תכונות אחרות מלקזאין, ומומלץ לשלב ביניהם ולקחת אותם בזמנים שונים ביום. עוד מעט יעלה מאמר שמדבר על זה בדיוק. בינתיים אתה יכול לקרוא על ההבדלים פה: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 בברכה גל ציון-פור |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ