![]() |
מוצרים פגומים? [גיינר ממוטה, חלבון אופטימום]
טוב חברה, יש לי גיינר של ממוטה חברת ינטרקט, ואת החלבון גולד סטנדרט של אופטימום.
אני לא בטוח בנוגע לגיינר, אבל עם החלבון יש לי קטע שאני לא מצליח להבין. היה לי לפני זה חלבון של יוניברסל ועוד חברות. הבעיה היא ששניהם די קלים לאכילה. יעני, אני רגיל שאחרי השיקשוק\בלנדר הוא יוצא סמיך הכוונה כבד וגם אחרי שאני מסיים אותו אתה מרגיש כאילו אכלת ארוחה. עכשיו זה לא מה שקורה לי עם האופטימום, ואין לי מושג למה.. שאלתי תמאמן שלי גם הוא לא ממש יודע להעריך למה זה ככה. זה יוצא כמו מים פשוט, זה לא מוסיף שום כובד על החלב רק צבע וריח.. אומנם אפשר להרגיש אותו בזמן השתייה אך בכל זאת הרבה הרבה פחות בחלבונים אחרים. כנ"ל הגיינר. יש למישהו רעיון מזה או הסבר? אני אשמח תודה! =] |
לא הבנתי.
אתה בוכה על זה שאתה לא מתמלא מהגיינר\חלבון? |
בוכה אני לא.
כניראה ישך בעיות הבנת הניקרא, אז אנלא יוכל לעזור לך. |
ציטוט:
אתה קפצתה מחלבון לא משהו בכלל לחברה מאוד איכותית,בטח שאתה לא תתמלא כי זאת המטרה,להשלים לך קלוריות בלי שתצטרך את ה"כובד" שארוחה עושה וככה לא תהיה לך בעיה לשתות את השייק. וגם שהרמה של אופטימיום היא רמה שהשייק מתערבב בקלות,לא יוצא סמיך ו"יורד חלק" בגרון... |
ציטוט:
|
אז מה שאתה אומר זה שככה הוא צריך להיות?
לא סמיך ולא כבד? (ואם שמעת דברים רעים על יונבירסל שתדע שזה חרטא, זו אחת החברות המובילות בעולם. זה שישראלבודי לא עובדת איתם, זה לא אומר שהם גרועים) בכל מקרה, ישך את המוצר או היה לך וזה היה בדיוק ככה? |
upppp
|
ציטוט:
|
אני לא יודע תמצב עכשיו, אבל היה זכור לי שלא היה לכם מוצרים של יונברסל.
בכל מקרה, אתה יכול אולי לתת דעה על השאלה שלי בנושא? |
אין לאף אחד תגובה על המוצר?
|
כן עובדים עם יוניברסל-החטיפי החלבון הכי טעימים שטעמתי
וזה ננעל כי קיבלת תשובה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ