![]() |
|
חבל שהוא לא יכול או רוצה לשמור על אחוז שומן נמוך יותר אם הוא לא מתכוון להתחרות שוב, למה לו להיראות כך?!
רואים שהרגליים והגב אלו החלקים שהכי "נחלשו"...סליחה על הביקורת השלילית אבל גם כאלה יש. |
לכבוד היומולדת 46 שלו p:
תודה רבה |
עם כל הכבוד למלך הבלתי מעורער של הבאדיבילדינג,עבר זמנו:(
ומה קרה לו ברגל שמאל?! בכל אופן הוא ענק כמובן[הרבה פחות מפעם] אבל איבד הרבה מהצורה והבטן gh מבצבצת כמו אצל אישה בהריון. |
אני אפשר לצפות שבגיל הזה הוא יהיה כמו ב2004..
יש פה בכלל איזה ילד אחד שחושב שארנולד חוזר להפציץ אין מה לעשות אנשים בגיל הזה הייתי מת להראות חצי מזה עבר זמנו אין מה לעשות |
רוני בן 47, זה אומר 4, 5 שנים אחרי השיא.
למרות זה, הוא עדיין תופעת טבע מבחינת מאסיביות. לגבי האסתטיקה, אין ספק שכבר אין לו את זה. אבל הוא אחד הגדולים בהיסטוריה, ויש שיגידו הכי גדול (אני אישית מעדיף את דוריאן) , אסור לשכוח את זה לעולם. |
תמיד כייף לראות אותו על הבמה=]
מישהו יודע אם הוא עדיין מתאמן לכייף שלו כדי לשמור קצת על המאסה או שמאז הפרישה הוא כבר לא דורך בחדר כושר ולא שומר על תזונה.. אגב,גם אני לא מבין למה הוא לא שומר על % שומן נמוך יותר.. |
אני שמח שסוף סוף אנשים משלימים עם זה.
|
ציטוט:
רק בשביל הזיכרונות לדעתי ושידעו שגם שהוא לא בשיא הוא עדיין עושה רעש בבאדיבילדינג והוא לא יפסיק להתאמן גם בגיל 70... |
כואב הלב ליראות אותו מזדקן ככה. ממש מזדקן מהר.
פעם היתי רואה סירטונים שלו ליראות איך הוא משתפר משנה לשנה ועכשיו רק מתבאס ליראות שהוא נפל ככה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה רואה שהוא לא ניהיה קטן ממש אז אפשר להבין לבד שהוא עדיין מתאמן |
הוא אמר שהוא לא יפסיק להתאמן כי הוא אוהב את זה... אני מניח שפשוט הוריד מינון / הפסיק עם הממתקים והמליון תוספים...
|
אם הוא מתחרה אין לו סיכוי והוא ירד מלא במאסה,אבל עדין ה-מ-ל-ך הבלתי מעורער של הפיתוח גוף ונראה טוב לגילו (למרות הבטן הזאתי)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ