ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   מחר העמסה :) אני מתרגש +שאלות (https://israelbody.com/showthread.php?t=65033)

skitz125 12-05-10 22:23

מחר העמסה :) אני מתרגש +שאלות

טוב, אני מרגיש לפני טיול שנתי...
יש מאכל שכבר עשרה ימים בדיוק אחרי העמסה הקודמת שלי אני לא מפסיק לפנטז עליו!!!
לחמניה עם נקניקיה מיוחדת מבשר טלה וכאלה עם כרוב כבוש ולף בלונד קרהה...
חברה שלי בגרמניה אמרה שכולם שם מזמינים את זה בפאבים ועשתה לי חשק לא נורמלי לא יודע איך שרדתי את ה10 ימים הללו.
בכל אופן נגיע לעיקר, כמו שכתבתי באשכול הקודם שלי היו יומיים שקצת חרגתי עם הפחמימות, אבל היום ואתמול כיפרתי על זה עם 250 קלוריות פחות מהרגיל ועמדתי על 20-25 גרם פחמימה לכל יום, מחר בהמעסה אני לא יודע אם לעשות כמו שבד"כ עשיתי ולאכול בסביבות ה400 גרם פחמימה ללא קשר למספר הקלוריות, או להקשיב למה שהמליצו לי ולאכול פי 8-10 ממשקל הגוף הרזה שלי שזה יוצא בערך 700-800, זה נראה לי ממש מוגזם אז אני בלבטים קשים...
דעה נוספת?

orel 12-05-10 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי skitz125 (הודעה 993312)
טוב, אני מרגיש לפני טיול שנתי...
יש מאכל שכבר עשרה ימים בדיוק אחרי העמסה הקודמת שלי אני לא מפסיק לפנטז עליו!!!
לחמניה עם נקניקיה מיוחדת מבשר טלה וכאלה עם כרוב כבוש ולף בלונד קרהה...
חברה שלי בגרמניה אמרה שכולם שם מזמינים את זה בפאבים ועשתה לי חשק לא נורמלי לא יודע איך שרדתי את ה10 ימים הללו.
בכל אופן נגיע לעיקר, כמו שכתבתי באשכול הקודם שלי היו יומיים שקצת חרגתי עם הפחמימות, אבל היום ואתמול כיפרתי על זה עם 250 קלוריות פחות מהרגיל ועמדתי על 20-25 גרם פחמימה לכל יום, מחר בהמעסה אני לא יודע אם לעשות כמו שבד"כ עשיתי ולאכול בסביבות ה400 גרם פחמימה ללא קשר למספר הקלוריות, או להקשיב למה שהמליצו לי ולאכול פי 8-10 ממשקל הגוף הרזה שלי שזה יוצא בערך 700-800, זה נראה לי ממש מוגזם אז אני בלבטים קשים...
דעה נוספת?

כל הקטע בהעמסה שתהיה במאזן קלורי חיובי של 500-1500 תלוי בך כדי למלא את מאגרי הגליקוגן וזה יוצא פי 8-10 גרם פחמימה במשקל גוף, יש כאלה אפילו שאומרים 12-16 (אבל זה ב ud2 ad וכו..) ב cc רגיל זה 8-10, בכל מקרה אתה לא יכול לאכול תנקניקיה נראה לי.. כל הקטע זה מינימום שומן. בהצלחה..

skitz125 12-05-10 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel (הודעה 993316)
כל הקטע בהעמסה שתהיה במאזן קלורי חיובי של 500-1500 תלוי בך כדי למלא את מאגרי הגליקוגן וזה יוצא פי 8-10 גרם פחמימה במשקל גוף, יש כאלה אפילו שאומרים 12-16 (אבל זה ב ud2 ad וכו..) ב cc רגיל זה 8-10, בכל מקרה אתה לא יכול לאכול תנקניקיה נראה לי.. כל הקטע זה מינימום שומן. בהצלחה..

חחח אני יאכל את הנקניקיה הזו גם אם זה יהיה הדבר היחיד שאני יאכל מחר
בכל אופן אני כנראה אנסה להעלות את הכמות פחמימות ונראה איך זה הולך
תודה רבה אחי

orel 13-05-10 00:08

דברים מומלצים: ביסקוויטים בצורת חיות, גלידה 0 אחוז שומן בטעמים(אני אישית אוהב שוקו-פקאן), דגנים(כל מה שעד 5 גרם שומן ל 100 גרם סטייל קוקו-פופס,קוואקר סקוורס, קפטיין קראנץ וכו.., ריבת-חלב, ריבה, תפוחי-אדמה,בטטות)..
תהנה.

xBiCePx 13-05-10 01:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel (הודעה 993316)

+1 אבל לא סתם מאזן קלורי חיובי,מאזן שהרוב או הכל מגיע מפחמימות שימלאו לך את מאגרי הגילוקגן כמו שצריך עד ההעמסה הבאה,מומלץ לאכול מאכלים כמו לחם אורז פסטה ספגטי שיבולת שועל כידי להשלים כזאתי כמות אדירה של פחמימות שצריך לאותה ארוחה

hypertrophy 13-05-10 03:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xbicepx (הודעה 993362)
+1 אבל לא סתם מאזן קלורי חיובי,מאזן שהרוב או הכל מגיע מפחמימות שימלאו לך את מאגרי הגילוקגן כמו שצריך עד ההעמסה הבאה,מומלץ לאכול מאכלים כמו לחם אורז פסטה ספגטי שיבולת שועל כידי להשלים כזאתי כמות אדירה של פחמימות שצריך לאותה ארוחה

פעם ראשונה שאנחנו מסכימים ....

zivgin 13-05-10 09:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי skitz125 (הודעה 993335)
חחח אני יאכל את הנקניקיה הזו גם אם זה יהיה הדבר היחיד שאני יאכל מחר
בכל אופן אני כנראה אנסה להעלות את הכמות פחמימות ונראה איך זה הולך
תודה רבה אחי

אהבתי את הגישה!
זה טוב להתעסק בתחום, זה טוב להשקיע, זה טוב להתמיד, זה כיף לראות תוצאות,
אבל לא צריך לקחת את זה לאקסטרים(בהנחה ואתה לא מתחרה מקצועי)

לקחת דברים בצורה פאנטית זה אף פעם לא בריא.
אם יש מאכל שעד עכשיו פינטזת עליו וחיכית ליום העמסה בשבילו(שזה כבר יפה כי הרבה אנשים היו נישברים בדרך) אז תפנק את עצמך במאכל הזה...
לא צריך להיות פאנט ולאכול 100% פחמימה טהורה.

orel 13-05-10 14:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zivgin (הודעה 993379)
אהבתי את הגישה!
זה טוב להתעסק בתחום, זה טוב להשקיע, זה טוב להתמיד, זה כיף לראות תוצאות,
אבל לא צריך לקחת את זה לאקסטרים(בהנחה ואתה לא מתחרה מקצועי)

לקחת דברים בצורה פאנטית זה אף פעם לא בריא.
אם יש מאכל שעד עכשיו פינטזת עליו וחיכית ליום העמסה בשבילו(שזה כבר יפה כי הרבה אנשים היו נישברים בדרך) אז תפנק את עצמך במאכל הזה...
לא צריך להיות פאנט ולאכול 100% פחמימה טהורה.

אם הוא מסוגל לעצור את עצמו אחרי גבול מסוים אז כן, אבל יש אנשים שחורגים מכמות השומן המומלצת בהעמסה וזה הופך לסניקרס, ומאכלים מרובי שומן(YEP מניסיון), לכן אני דיברית והמלצתי אישית על מה שעובד בשבילי, העמסה נקייה הכי טוב.:boxing:(בשבילי).

skitz125 13-05-10 15:28

:):):):) תודה רבה לכולם. אני פה במטבח יושב על לחמניה עם שניצל וצלחת תפוא אורז וספגטי... זה מעייף לנסות להגיע ל800 גרם פחמימות אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל עדיף יום רגיל בחיטוב

Melamed 13-05-10 15:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי skitz125 (הודעה 993416)
:):):):) תודה רבה לכולם. אני פה במטבח יושב על לחמניה עם שניצל וצלחת תפוא אורז וספגטי... זה מעייף לנסות להגיע ל800 גרם פחמימות אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל עדיף יום רגיל בחיטוב

תאמין לי שאתה תתגעגע לימים כאלה...

orel 13-05-10 16:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי melamed (הודעה 993422)
תאמין לי שאתה תתגעגע לימים כאלה...

במיוחד שאתה על 15-20 גרם פחמימה ליום.. אתה כל היום אומר לעצמך "טוב נו עוד כמה ימים העמסה"

xBiCePx 13-05-10 17:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 993370)
פעם ראשונה שאנחנו מסכימים ....

כנראה,מקווה שתסכים איתי בעתיד שבנאדם מעל 20 אחוז שומן שעושה מאסה וסתם נראה שמן ככה זה דבילי רצח =p

orel 13-05-10 17:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xbicepx (הודעה 993450)
כנראה,מקווה שתסכים איתי בעתיד שבנאדם מעל 20 אחוז שומן שעושה מאסה וסתם נראה שמן ככה זה דבילי רצח =p

זה לא דבילי בכלל הוא צובר הרבה שומן אבל גם הרבה שריר ואחרי חיטוב הוא נראה פ33ה

skitz125 13-05-10 20:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel (הודעה 993453)

אין ספק, אני בסוף המאסה שקלתי 98 והייתי בערך על 20%, עכשיו כבר ירדתי ל13-14
אומנם במאסה ממש הרגשתי שמן וקיבלתי הערות מכל מיני אנשים איך שמנת איזה תחת נהיה לך (אצלי השומן לא עובר בקיבה...ישר לתחת), אבל אחרי חיטוב זה שווה הכל.

orel 13-05-10 21:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי skitz125 (הודעה 993501)
אין ספק, אני בסוף המאסה שקלתי 98 והייתי בערך על 20%, עכשיו כבר ירדתי ל13-14
אומנם במאסה ממש הרגשתי שמן וקיבלתי הערות מכל מיני אנשים איך שמנת איזה תחת נהיה לך (אצלי השומן לא עובר בקיבה...ישר לתחת), אבל אחרי חיטוב זה שווה הכל.

לא צריך להתייחס לאנשים, אחרי כמה זמן תחרבן להם בפנים:cool:

Novice 13-05-10 22:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel (הודעה 993519)
לא צריך להתייחס לאנשים, אחרי כמה זמן תחרבן להם בפנים:cool:

גם אין צורך בחרבון, זוהי סך הכל הבורות של בני האדם :cool:
אם תחרבן על כולם יחרבנו עליך. אז בוא נשאיר את החרא לאסלה ;)

xBiCePx 14-05-10 05:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orel (הודעה 993453)

לא מסכים איתך,בנאדם ששוקל 100 קילו על לפחות 20% אחוז שומן ומלא נוזלים לא ישקול יותר מ80 קילו על 10% אחוז שומן,ותחשוב שגם בחיטוב הזה הוא יסבול המון וגם ירד בהרבה שריר,ולעלות קילו שריר על יותר מקילו שומן זה חרא תזונה וגנטיקה,מצטער להגיד לך את האמת ככה בפנים

orel 14-05-10 12:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xbicepx (הודעה 993571)
לא מסכים איתך,בנאדם ששוקל 100 קילו על לפחות 20% אחוז שומן ומלא נוזלים לא ישקול יותר מ80 קילו על 10% אחוז שומן,ותחשוב שגם בחיטוב הזה הוא יסבול המון וגם ירד בהרבה שריר,ולעלות קילו שריר על יותר מקילו שומן זה חרא תזונה וגנטיקה,מצטער להגיד לך את האמת ככה בפנים

לא יירד שריר בהכרח, יש דיאטות שהאיבוד שריר בהם לא קיים\מינימלי כל עוד עושים הכל בצורה הנכונה.

Scylla 14-05-10 16:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xbicepx (הודעה 993571)

אחי פרוש. לא היית במצבים האלה שאתה יכול לדבר על יחס עליה בשריר / שומן ומשקלי סוף מאסה לעומת סוף חיטוב...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ