![]() |
מחר העמסה :) אני מתרגש +שאלות
טוב, אני מרגיש לפני טיול שנתי...
יש מאכל שכבר עשרה ימים בדיוק אחרי העמסה הקודמת שלי אני לא מפסיק לפנטז עליו!!! לחמניה עם נקניקיה מיוחדת מבשר טלה וכאלה עם כרוב כבוש ולף בלונד קרהה... חברה שלי בגרמניה אמרה שכולם שם מזמינים את זה בפאבים ועשתה לי חשק לא נורמלי לא יודע איך שרדתי את ה10 ימים הללו. בכל אופן נגיע לעיקר, כמו שכתבתי באשכול הקודם שלי היו יומיים שקצת חרגתי עם הפחמימות, אבל היום ואתמול כיפרתי על זה עם 250 קלוריות פחות מהרגיל ועמדתי על 20-25 גרם פחמימה לכל יום, מחר בהמעסה אני לא יודע אם לעשות כמו שבד"כ עשיתי ולאכול בסביבות ה400 גרם פחמימה ללא קשר למספר הקלוריות, או להקשיב למה שהמליצו לי ולאכול פי 8-10 ממשקל הגוף הרזה שלי שזה יוצא בערך 700-800, זה נראה לי ממש מוגזם אז אני בלבטים קשים... דעה נוספת? |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן אני כנראה אנסה להעלות את הכמות פחמימות ונראה איך זה הולך תודה רבה אחי |
דברים מומלצים: ביסקוויטים בצורת חיות, גלידה 0 אחוז שומן בטעמים(אני אישית אוהב שוקו-פקאן), דגנים(כל מה שעד 5 גרם שומן ל 100 גרם סטייל קוקו-פופס,קוואקר סקוורס, קפטיין קראנץ וכו.., ריבת-חלב, ריבה, תפוחי-אדמה,בטטות)..
תהנה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה טוב להתעסק בתחום, זה טוב להשקיע, זה טוב להתמיד, זה כיף לראות תוצאות, אבל לא צריך לקחת את זה לאקסטרים(בהנחה ואתה לא מתחרה מקצועי) לקחת דברים בצורה פאנטית זה אף פעם לא בריא. אם יש מאכל שעד עכשיו פינטזת עליו וחיכית ליום העמסה בשבילו(שזה כבר יפה כי הרבה אנשים היו נישברים בדרך) אז תפנק את עצמך במאכל הזה... לא צריך להיות פאנט ולאכול 100% פחמימה טהורה. |
ציטוט:
|
:):):):) תודה רבה לכולם. אני פה במטבח יושב על לחמניה עם שניצל וצלחת תפוא אורז וספגטי... זה מעייף לנסות להגיע ל800 גרם פחמימות אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל עדיף יום רגיל בחיטוב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אומנם במאסה ממש הרגשתי שמן וקיבלתי הערות מכל מיני אנשים איך שמנת איזה תחת נהיה לך (אצלי השומן לא עובר בקיבה...ישר לתחת), אבל אחרי חיטוב זה שווה הכל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם תחרבן על כולם יחרבנו עליך. אז בוא נשאיר את החרא לאסלה ;) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ