![]() |
רוני קולמן מגיע לארץ
סוף סוף מכון וינגייט מביא את הגדול מכולם- רוני קולמן! כל הכבוד להם ואני הראשון שמגיע!
כנסו:http://www.wingate.org.il/Index.asp?...ategoryID=1260 |
מי שיכול שיביא מצלמת וידאו להסריט את הכנס ולעלות לאתר שהגולשים יוכלו לראות וללמוד
|
פאק big ronni coleman מגיע אני מקווה שילמדו ממנו משהו כל המדריכים הקוקסינלים בארץ שנגד דד ליפט
|
רק חבל ש200 שקל כניסה =/
זה הגשמת חלום לראות את הבנאדם שלקח את הבאדיבילדינג כמה צעדי ענק קדימה אני ינסה לחסוך. מחירים ממש מופקעים אם שואלים אותי |
נפתח פוסט כזה כבר..
בכל מקרה כמו שאמרתי כבר הם נסחפו על המחירים. |
למי שאמר: בכל מקרה כמו שאמרתי כבר הם נסחפו על המחירים.
שמע מישהו צריך לממן תבורקסים, מיסים, חשמל, דלק, תשלום לרוני קולמן, רווחים, לשירותי האחזקה, לגנן שמכסח את הדשא, למים בשירותים, לריח באסלה, על הבנייה של המבנה, ביטוחים של המרצדסים של מפעילי הערב וכו' הרשימה עוד ארוכה.\, חוץ מזה שאתה חי במדינת ישראל. מה אתה חושב הם חיים מהאויר? מישהו צריך לשלם על כל זה, וזה אתתתתתתהההההה!!!!!! חחח נקודה למחשבה |
אז שלא יעשו מספר מקומות מוגבל
תאמינו לי שהם רק ירוויחו מזה אפילו שיצטרכו לקנות יותר דברים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עם כל הכבוד,הם בני זונות!מאמנים שלא יודעים מה זה דד ליפט ומלמדים אנשים רק לאמן יד קידמית ובטן הולכים ליפגוש אותו בחינם ואנשים כמונו שמעריצים אותו ואת ההישגים שלנו צריכים לשלם 200 שקל בשביל זה,ממש בושה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שיחקו אותה , סמינר כזה שווה כול אגורה ,העלות ממש לא גבוהה ביחס למה שמתוכנן .
אני אהיה שם . |
200 ש"ח זה הרבה בשביל להיות עם רוני מ- 8:00-13:30????????????!!!!! מה קורה לכם?! וינגייט מביאים לכם כמעט עד לבית את הגדול מכולם ואתם מתפנקים על 200 ש"ח, לא נראה לי שתהיה הזדמנות כזאת בתקופה הקרובה.
|
בעזרת השם ניסע יחד אופיר, שלחתי לך מייל, יהיה בסדר.
אגב גם בהרצאה של בראנ'ץ דרשו אותו כסף, והאולם היה מלא. מתברר שיש הרבה יותר פריקים של הספורט הזה מאשר נהוג להניח. |
ציטוט:
|
200 ש"ח זה לגיטימי לחלוטין. לא לשכוח זה לא הופעה זה סמינר, עם תכנית מקצועיים שיש לעבוד עליהם מראש... יום השתלמות ברוב המקצועות לא עולה הרבה פחות מזה אם לא יותר, תלוי במה. מחיר הוגן לחלוטין בהתחשב בדמות שמגיעה.
אני נרשמתי, מי עוד? |
מישהו יודע על מה הוא עומד להרצות?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ