ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   אנדרנלין (https://israelbody.com/showthread.php?t=6502)

Nareznoy 03-03-07 21:58

אנדרנלין

יש אפשרות להזריק אנדרנלין לגוף והאם זה טוב?

Johnny 03-03-07 22:00

אפשרי ביותר, לא מומלץ.

m0she 03-03-07 22:12

אפשרי , רק תדאג שיהיו לידך רופא ואמבולנס טוב חמוד?

Bullet 03-03-07 22:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
אפשרי , רק תדאג שיהיו לידך רופא ואמבולנס טוב חמוד?

למה במה הדבר הזה שונה מלקחת ונטולין?

Eli 03-03-07 22:28

מזריקים אדרנלין (אפינפרין) לנפגעי טראומה כדי להעלות את קצב הלב, או כשמישהו מקבל תגובה אלרגית, למשל התקף אסטמה. אם תזריק סתם ככה אתה יכול לקבל הפרעות קצב / פרפור חדרים. הכרתי פרמדיק סטלן ששמר אמפולות והתכוון להשתמש בלימודים כדי להתגבר על עייפות...

Bullet 03-03-07 22:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eli
מזריקים אדרנלין (אפינפרין) לנפגעי טראומה כדי להעלות את קצב הלב, או כשמישהו מקבל תגובה אלרגית, למשל התקף אסטמה. אם תזריק סתם ככה אתה יכול לקבל הפרעות קצב / פרפור חדרים. הכרתי פרמדיק סטלן ששמר אמפולות והתכוון להשתמש בלימודים כדי להתגבר על עייפות...

רגע, ואם יש התקף אסתמה ואתה מזריק, זה לא עושה פרפור חדרים והפרעות קצב?!

Eli 03-03-07 22:42

בתגובה אלרגית קורים כל מיני דברים לגוף. הוורידים מתרחבים, לחץ הדם צונח, בצקות... אנשים שאלרגים מאוד לעקיצות דבורה מסתובבים עם אפינפרין... בקשר להתקפי אסטמה, אני מעריך שזה המוצא האחרון, וההתקף לא בהכרח על רקע אלרגי. יש כל מיני סטרואידים שאפשר לקחת לפני. למדתי את זה מזמן, לא זוכר בדיוק. משה?

m0she 03-03-07 22:43

זה ירחיב את הסימפונות , זאת המטרה.
האדרנלין שיש במזרקים הוא ממש יותר מדי , גם בהתקפי אסטמה לא נהוג להזריק אדרנלין. במקרים קיצוניים [כגון אלרגיה קשה או בעיות לב , לא אסטמה] כן מזריקים.
כך לפחות ידוע לי.

Bullet 03-03-07 22:45

אז הבעיה במינון ולא בחומר עצמו כן? אין הבדל בתופעות לוואי בין הזרקת אדרנלין, בטא-אגוניסטים אוראליים ונשאפים?

Eli 03-03-07 22:45

אה, ויש חומרים עם השפעה הפוכה, למקרה שהאדרנלין עושה פרפור. לא רוצה סתם לזרוק שמות כי אני לא בטוח, אם בראש של משה להסביר...

Amit 03-03-07 22:57

אני יכול להשיג אנדרנלין חופשי חח יש לי כמה אמפולות

Nareznoy 03-03-07 23:55

אני יודע שבזמן שמבצעים פעולה לא רגילה (אקסטרים למשל) או משהו כזה רמת האנדרנלין בגוף עולה
אז כשמזריקים אנדרנלין מתחילים להיתרגש או משהו כזה?

Yoggie 03-03-07 23:57

לא מתרגשים אבל הגוף מגיב באותה צורה של כמו במצב של התרגשות, אם זה אומר עליה בקצב לב וכו'...

m0she 04-03-07 00:58

ברור שהבעיה היא לא בחומר עצמו כיוון שהוא קיים בגוף באופן טבעי. הבעיה היא המינון , מכיוון שקל לטעות אם לא מבינים בזה מספיק מומלץ להתרחק.

yonip 04-03-07 12:21

אני עשיתי את זה בבית לבד.! עם סכין יפני ופלסטרים =]
חח סתם אחי
מזה השטויות הזה למה אתה צריך את זה...

Kachok 04-03-07 15:16

yonip -תגובה חסרת טעם.
ולפותח הפוסט,באמת לאנשים עם התקפי אלרגיה יש בבית מזרקים של אפינפרין.לאבא שלי היו כמה התקפי אלרגיה ומאז יש לנו תכשיר שקוראים לו epipen‏ שזה מזרק עם אפינפרין במינון של 0.3 מ"ג. מה לדעתכם תהיה התוצאה של זריקה כזו בלי התקף?

Leo 04-03-07 16:01

אנדרנלין זה הורמון קטבולי

שקל מאוד להגיע למינון יתר ולמות ממנו אגב

Nareznoy 04-03-07 23:01

תמיד אנשים אומרים שהם רוצים להרגיש את האנדרנלין לפני פעולת ריגוש כלשהי כמו למשל בנג'י...
אז חשבתי שאנשים מזריקים את זה כדי להנות

VoRteX 04-03-07 23:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy
תמיד אנשים אומרים שהם רוצים להרגיש את האנדרנלין לפני פעולת ריגוש כלשהי כמו למשל בנג'י...
אז חשבתי שאנשים מזריקים את זה כדי להנות

חחח הכוונה היא לדפיקות לב האלה שלפני כל דבר מרגש...

ואת Adrenaline מבטאים כאדרנלין ולא אנדרנלין (בלוטת האדרנל ממנה מופרש ההורמון).

Bullet 04-03-07 23:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
yonip -תגובה חסרת טעם.
ולפותח הפוסט,באמת לאנשים עם התקפי אלרגיה יש בבית מזרקים של אפינפרין.לאבא שלי היו כמה התקפי אלרגיה ומאז יש לנו תכשיר שקוראים לו epipen‏ שזה מזרק עם אפינפרין במינון של 0.3 מ"ג. מה לדעתכם תהיה התוצאה של זריקה כזו בלי התקף?

וואלה יש מצב אתה מביא לנסות? :wiggle:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:30.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ