![]() |
העמסה ומראה שאחרי.
אתמול עשיתי העמסה ע"פ הספר, 500 מעל הנייטרלי, הרוב פחמימה, סה"כ 25 גרם שומן, + 1.5 גרם למשקל גוף חלבון, בכל מקרה, הבנתי שאמורים להראות "מסיביים יותר" ביום בבוקר למחרת, הבטן שלי נראית לא מסיבית ולא נעליים, הבטן שלי נראית נוזלית וכמו בלון.. למרות שבשרירים בידים וברגליים הם הרבה יותר קשים ומסאיביים.. זה הגיוני?
|
מקפיץ..
|
אני אף פעם לא ראיתי הבדל על עצמי אבל הגיוני מאוד שזה אינדיבידואלי.
יכול להיות שעשית אימון יום לפני זה ואתה מרגיש את השרירים שלך מאסיביים, זה לא אמור להשפיע עד כדי התיאור שאתה נותן. יש מצב שהבטן שלך ככה בגלל העבודה שהיא נתנה בעיכול, במיוחד אם אכלת בלילה או שיש מצב שזה גזים ואתה צריך להוציא אותם :-). |
אם אין עלייך מאסה, אתה לא תיראה מאסיבי גם אחרי מיליון העמסות.
|
מי שאמר לך שנראים "מסיבים יותר" זה בגלל הנוזלים שמעלים,לדעתי זה פחות מסיבי ויותר גוש צמיגי.
בכל אופן,זה תוך כמה ימים יורד. |
אני אישית מעלה בהעמסה 3 קילו ויורד אותם תוך 24-34 שעות
מרגיש מסיבי יותר וחזק יותר אחרי העמסה |
ציטוט:
אז אין לי מה לדאוג לגבי עליית שומן? (שוב פעם, עשיתי העמסה למרות שלא מתאמן אנאירובי, אבל אני על 20 גרם פחמימה ביום). |
אחי עם כל גרם פחמימה שנאגר בשריר נאגרים 2.7 גרם מים .
זה השינוי היחידי שחל בגוף אחרי העמסה מה שמסביר את העלייה במשקל ואת ההרגשה שאתה מתאר . אתה לא הופך מאסיבי ולא עולה באחוז השומן אבל המשקל יעלה בגלל אחוז הנוזלים בגוף. |
ציטוט:
אם עושים העמסה כהלכתה לא אמורים להיראות נוזליים מידי אבל כן מלאים וקשיפם יותר בגלל מאגרי הגליקוגן שמתמלאים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ