![]() |
שאלה|אבקת חלבון
שלום לכולם ..
אני מעוניין ליקנות אבקת חלבונים,עכשיו שמעתי כל מיני חברות כל מיני דעות.. אני רוצה לדעת איזה חברה הכי מומלצת ??וגם אולי להמליץ לי על איזה טעםם הכי טעים.. תודה מראש ושבת שלום!! |
תבחר מה בא לך
אופטימום צ'מפיון סיינטרקס נייצ'ר בסט [וואלה לא עולה לי עוד כרגע] קיצר אלו המובילות.....תבחר אחת בטעם שבא לך עליו |
ציטוט:
|
כנס לאתר הראשי עיוני
|
איזו אבקת חלבון אתה רוצה?
יש חלבון ביצה,יש חלבון מי גבינה וכו'. הפופולארי הוא המי גבינה המפורסם. לגבי החברות המומלצות,יש כמה טובות בשוק,מביניהן: אופטימום-גולד,צ'מפיון-וואי סטאק,סינטראקס-M5,נייצ'ר בסט-יסו פור,אופטימום-פרו קומפלקס. *המוצרים בהיפר קישור,תוכל ללחוץ עליהם ולקבל את המידע הנחוץ אודות כל חברה ומוצריה. בנוגע לטעם,לכל אחד יש טעם שונה,לך על הטעמים הבטוחים והמוכרים,ולא לנסות להתחכם עם טעמים משונים. זה רק בגדר המלצה,וכל העולה ברוחך אתה חופשי לעשות. תבקש לפני קנייה טעימה מהאבקה במידה ויש,כך תוכל לקבל אינדיקציה יותר מפורטת על הטעם שרצית. בהצלחה :) |
ציטוט:
וניראה לי שאני ילך על צ'מפיון בננה מה אומרים? |
חלבון מי גבינה מאופיין בזמן הספיגה המהיר שלו.
לגבי הצ'מפיון בננה,החברה מאופיינת בטעמיה הטובית,הטעמים שלה לרוב אהובים על כולם. |
ציטוט:
אבל למה צ'מפיון יותר זול מהאופטימום?? ובצמפיון יש יותר חלבון... ותוך כמה זמן זה מגיע עם אני עושה הזמנה? |
טעמי הצמפיון בננה או קרם עוגיות הם הפופולרים ביותר,אין סיכוי להתאכזב מהם.
המחיר לא קובע איכות או טעם.. |
ציטוט:
זה כמו שג'ינס של קרוקר עולה לפעמים פחות מג'ינס של לי קופר. בנוגע לכמות החלבון, לכל טעם יש כמות חלבון ומספר מנות שונה,אך לא בהרבה. דוגמא: טעם וניל 27 גרם חלבון עם 71 מנות. טעם בננה 23 גרם חלבון עם 75 מנות. דרך האתר או דרך קו הטלפון המשלוח מגיע תוך מספר ימים בודדים. תלוי גם בסוג המשלוח. |
ציטוט:
טוב לדעת תודה לכולם עזרתם מאוד d: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ