![]() |
תשמעו אני רוצה לקנות אבקה..
יש בכפר סבא חנות של ישראלבודי אני ילך לקנות שם
עכשיו שמעתי על שתי חברות טובות אופטימום וצמפיון תכלס איזה הכי טוב? טעם נראלי אני יקח וניל נשמע לי הכי רגוע כזה לא מגעיל וזה טעם שאפשר להסתדר.. עכשיו גם נכנס משכורת צבאית אז ישלי כסף לקנות.. קיצר לא משהו שוחט בכסף אבל גם לא משהו חרטא... תעזרו לי בזה לא מבין בתוספים כל כך |
הטעמים של צ'מפיון מאופיניים בטעמם הטוב,כך שבחירה בצ'מפיון תהא בחירה נכונה ונבונה.
באופטימום אפשר לפעמים ליפול על טעמים לא כ"כ טעימים וזה מעצבן למשוך איתם תקופה(תלוי בטעם כן?). רוב הסיכויים שכל בחירה של טעם בצ'מפיון תספק אותך מבחינת הטעם. מוניטין החברה בהחלט טוב. על מה אתה מדבר,על אבקת חלבון,גיינר או אחר?. |
אני צריך אבקת חלבון...לא גיינר...
אתה יכול בבקשה להביא לי 2 אבקות מומלצות אחת מכל חברה?.. או שתכלס זה לא כזה משנה אני לא מבין בזה בכלל אני רוצה לחקור תנושא לפני שאני קונה משהו |
אם אתה מתלבט
צ'מפיון בננה. זה מדהים!!! קרם עוגיות גם מעולה. |
אני מסכים עם מאור....בננה או קרם עוגיות של צמפיון.גם השוקו מעולה.
|
כמה גרם חלבון זה לסקופ? ולקחת סקופ כל יום נכון? לא רק ביום שאני מתאמן ועם אני לוקח סקופ ליום כמה זמן האבקה מחזיקה?(אבקה של 2.5)
|
23-24 גרם חלבון לסקופ,71 מנות...תעשה את החשבון לבד
|
זה אומר שאבקה מחזיקה ל10 ימים? לא יכול ליהיות
|
במידה ותצרוך סקופ אחד של אבקת חלבון אשר שווה למנה ביום.
סקופ אחד=מנה,אבקת חלבון שונה מגיינר. האבקה תספיק לך בערך לחודשיים וחצי. במידה ואנו בדברים על האריזה של 2.3 ק"ג. |
ציטוט:
|
???
בחיאת תענו לכמה זמן מספיקה אבקה של 2.3 במידה ואני לוקח סקופ ליום |
מה לא ברור?
71 מנות בקופסא! תלוי בכמה אתה משתמש ביום,מה לא ברור אהבל! |
ציטוט:
|
ציטוט:
מנת הגשה באבקת חלבון=(בשפה העברית-שווה)לסקופ אחד,לכף אחת שנימצאת בקופסא. זאת אומרת,יש כ70 מנות הגשה~ !. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ