![]() |
עזרה|בחיטוב דל פחמימות
משקל 75
172 17 חיטוב דל פחמימות(אחרי מסה) מה להוסיף\להוריד? http://up203.siz.co.il/img1/mjymiu5dotvt.jpg |
למה 85 גר' שומן? אתה אמור להפחית בשומנים.
טונה- שתהיה במים תוסיף לה רוטב סויה. במקום לטגן את הביצה - 3 ביצים קשות(2 מתוכן רק את הלבן) ובמקום פסטרמה ונקניק תאכל חזה עוף מתובל בסויה (טעים!). תעשה חישוב קל ותראה שחצי מהקלוריות היומיות שלך מבוססות על שומן-תשתמש בהם במקום זה לחלבון כמו הדוגמאות למעלה. אם אתה לא מודע אז 1גרם שומן שווה ערך 9 קלוריות (בקירוב) 1 גרם פחמימה וחלבון שווה ערך 4 קלוריות(בקירוב) תאכל מאכלים בעלי סיבים תזונתיים שאין להם ערך קלורי מהסיבה שהם לא עוברים פירוק בגוף-הם יוצאים כמו שנכנסו ובזמן שהם בקיבה הם נותנים תחושת שובע עצם היותם בקיבה. *אגב קיימים סוגי שומן שונים בעלי יכולת פירוק שונה. אם אתה מעוניין יש מידע רחב באינטנט (פשוט תגגל). |
בלה בלה בלה אל תקשיב לבחור מעלי
|
ציטוט:
|
גם לא ניסיתי לקרוא..בן אדם שרושם לי כזה סיכום ומזיין את השכל לא שווה קריאה
|
ציטוט:
האורך לא קובע אם זה טוב או לא.(that's what she saidd) :sbb4: |
ציטוט:
באמת יש מידע באינטרנט תבדוק תידע שלך ותמקורות שלך |
אני אשמח לשמוע את התיאוריות שלכם על כל דבר שלא נכון ממה שרשמתי (לפי דעתכם)ותתקנו . כי אני מתבסס על ידע וניסיון.
|
האמת לא ניסיתי להעליב או משהו ועם כן סליחה
חשבתי שזה ספאם או משהו למה לא חסר פה טרולים.. |
ציטוט:
זה הדברים העיקריים.... |
יופי עכשיו אני יודע שבאמת אין לך מושג, לך תלמד תעשה 5 יחידות בחינוך גופני+מדריך חדר כושר+מדריך אימון אישי ותחזור אליי עם טענות קצת יותר רציניות.
בנאדם (שגם ככל הנראה אין לו הרבה מושג חוץ מזה שאיזה מדריך חדר כושר או שניים הסבירו לו על תפריט ואימונים )שואל על חיטוב כשהמטרה בחיטוב אם אתה עדיין לא יודע זה להוריד אחוזי שומן ובמקביל להעלות מסת שריר כדי לחטב !!! |
ציטוט:
יום נעים שיהיה לך :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ